Salak sensin gerizekalı günde kaç sitenin reklamıni yapıyorsun finish yazan benmiyim ergenYa salak mısın cocuk sen ilah mıyım ben hala site adamı site adamı ebenin ki site adamı
Salak sensin gerizekalı günde kaç sitenin reklamıni yapıyorsun finish yazan benmiyim ergenYa salak mısın cocuk sen ilah mıyım ben hala site adamı site adamı ebenin ki site adamı
Ergen dediğin baban yasındayım oglum, günde 2 site paylasıp paylasmıyorum zoruna gittiyse bakmayacaksın üye olmayacaksın söylenmeyeceksin ok?Salak sensin gerizekalı günde kaç sitenin reklamıni yapıyorsun finish yazan benmiyim ergen
FİNİSH THE BONUSS ALANLARA TEBRİKLER
Şeyi etiketle konuyu kapatsın burda tantana yapar bunlarErgen dediğin baban yasındayım oglum, günde 2 site paylasıp paylasmıyorum zoruna gittiyse bakmayacaksın üye olmayacaksın söylenmeyeceksin ok?
Ee simdi ne olcak dostum böylemi kalacak dizelcekmi senceherkeste aynı problem
Oğlum sensin kaç yaşında olduğun önemi yok bidaha oğlum deme kekoya bakErgen dediğin baban yasındayım oglum, günde 2 site paylasıp paylasmıyorum zoruna gittiyse bakmayacaksın üye olmayacaksın söylenmeyeceksin ok?
Alanlarda Bi şey yapamaz oyunları kapadılar zatenn Ömer hani eklenecekti site adamimisin nerden biliyorsun bittiğini canlı destek bile yok
Düzelir %80Ee simdi ne olcak dostum böylemi kalacak dizelcekmi sence
Şey kim reisŞeyi etiketle konuyu kapatsın burda tantana yapar bunlar
sugar rushhangı oyun
10x değil mi bunun çevrimisugar rush