- 3,127
- 3,812
- 113
Geçmiş olsun dostumBursa lanet takım senin kadar değişiği yoktur yemedi yemedi 90 da yedi ulan kaç oran vardı be tüh
Sağol abi evlat acısı gibi oldu son dakika baştan olsa hiç üzülmem ama 90 daGeçmiş olsun dostum
Bursali olarak bursaspor dan ben hayir gormedim sizin gormemeniz normaldir. Lanet takim tam lanet.gereksiz yerr sacma sapan bir yere stad yaptilar daha bitmemis stad yiginla.borcu var.bi gun elektrigini keserler hi gun blmem.ne. her tarafiyla rezil işteBursa lanet takım senin kadar değişiği yoktur yemedi yemedi 90 da yedi ulan kaç oran vardı be tüh
Bursali olarak bursaspor dan ben hayir gormedim sizin gormemeniz normaldir. Lanet takim tam lanet.gereksiz yerr sacma sapan bir yere stad yaptilar daha bitmemis stad yiginla.borcu var.bi gun elektrigini keserler hi gun blmem.ne. her tarafiyla rezil işteBursa lanet takım senin kadar değişiği yoktur yemedi yemedi 90 da yedi ulan kaç oran vardı be tüh
😂😂 beni bugün büyük yaktı bi kupon da ikinci yarı burada birinde handikap dedik 90 da yaktı yolu 3.lig olsun tosunlar orayı hakettiBursali olarak bursaspor dan ben hayir gormedim sizin gormemeniz normaldir. Lanet takim tam lanet.gereksiz yerr sacma sapan bir yere stad yaptilar daha bitmemis stad yiginla.borcu var.bi gun elektrigini keserler hi gun blmem.ne. her tarafiyla rezil işte
Bugun sadece 2 mac para bastıSağol abi evlat acısı gibi oldu son dakika baştan olsa hiç üzülmem ama 90 da
Hepsi kuponlarımda mevcuttu ama bursa gibi takımlar yaktıBugun sadece 2 mac para bastı
Norvec kupa maci
Genxlerbirligi
Bjk
Gerisi fıs
Aynı maçtan benimde 700gitti 😞😞