Fener 1Maçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
site: vbet
türk takımına karşı oynamaya elim gitmez ya başka varsa yolla ilk maç senden gelsin başlayalım. oran 1.40-1.80 arasındaFener 1
Roma 2 yaparMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
Bol şans FB maçı ilk yarı bitti tahminim 2 gol dahaMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
Slavia takım gölü 2.5 üstMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
Bol şanslarMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
bunu alcam telefon şarj bitmiş 2. yarı başlamadan yetişirim yada roma macında 2 gol daha ikisinden biriineBol şans FB maçı ilk yarı bitti tahminim 2 gol daha
Bol şanslarMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
Hanı benım dedıgım olcaktı kandırıkcıtürk takımına karşı oynamaya elim gitmez ya başka varsa yolla ilk maç senden gelsin başlayalım. oran 1.40-1.80 arasında
Kardeşim az önce dediğin gibi az az slavya Prag ev 1.5 üst banko yapıştır kefilimMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
Bol sans yol çok uzun umarım basarirsinMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
bol şanslar twente maçı 2.5 üstMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun
2 gol atar alayım hem benim hem arkadasın önerdiği maç hem de senin maçı da kapsıyor olmaz mı oranı da 2.13Kardeşim az önce dediğin gibi az az slavya Prag ev 1.5 üst banko yapıştır kefilim
sen ya ters geliyon ya basket hahaHanı benım dedıgım olcaktı kandırıkcı
Slavya Prag ev 1.5 üst 1.60oran keyfine bakMaçları izleyen arkadaşlar vardır öneri varsa 1k olarak başlayıp geleni basa basa 50k deneyelim. En son kötü fixtur varken 1-2 kere denedim patladım. İdolüm cemal anısına 3. denemem olsun