Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling yagolcuk | Kasa 1k Hedef 50k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
291
83
10/9 olursa 52.672TL veriyor
10/8 olursa 2.95 yattı varsayıyorum bi de 9.111 o zaman da.

Milan 3. golü atarsa 6/5 diyebiliriz.

Roll olayı yine girişinde yalan oldu üzücü

@Shellac roll bitti ama diğer kupon için kalsın burada sonra kapatırsın olur mu?
Paris şerefsizlik yapmazsa zor değil Atletico sırıtıyor sadece gözüme

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
291
83
her gelen maçta leverkusene sövüyorum ben ya son 15 dakikada 1 gol daha çıksa 6/6 her gelen maçta para 10x atarak gidecekti
Dost şimdi sağlık olsun diyeceğim bu rakama sağlık kalmaz ortada haklısın ama 10/9 olsa bile güzel kazanç olacak inşallah wonlar

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
Fwyenord varmiymis kuponda görmedim ki ben
haaa 10 maç en alttaki sıgmadı diye onu koyamadıydım :D 9 macın fotosu vardı 10. maç feyenorddu city dönüşünden sonra show yaparlar kendi ev sahibi oldugu macta dedim satışa geçmişler 10/8 için atl - psg ve sporting gelirse 11k gelecek 1k senin

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
291
83
haaa 10 maç en alttaki sıgmadı diye onu koyamadıydım :D 9 macın fotosu vardı 10. maç feyenorddu city dönüşünden sonra show yaparlar kendi ev sahibi oldugu macta dedim satışa geçmişler 10/8 için atl - psg ve sporting gelirse 11k gelecek 1k senin
Hayırlısı olsun dost onu görmedim ben nasip bakalım :)

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
291
83
Madrid 1 iy 2 olursa PSG ile beraber mükemmel olacak

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
291
83
Şerefsiz Paris yedi Allah'ın belası

altay46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
410
153
43
4. kez denemeyi yapayım 2-li-3lü combineler yaparak (oranlar gerekirse 1.30-1.25-1.40) olacak sekilde gelen paranın tamamını basa basa ilerleme çabası yine yeni yeniden. Eğer ilk 1-2 part geçebilirsem sizlerin maçlarını alıp arada 300-500 ara çekim yaparak maçlarını aldıklarıma da şans parası çıkartma şeklinde ilerleyecek. Her zaman olduğu gibi idolüm cemal'e sevgilerle..

Site vbet

Ekli dosyayı görüntüle 669567
Sanki kitap girişi gibi cemale sevgilerle 😂😂🤝 tebrikler gelmiş

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
291
83
Dost umarım gelir kupon ben biraz rahatsızım yatıyorum şansın daim olsun inşallah

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
Sanki kitap girişi gibi cemale sevgilerle 😂😂🤝 tebrikler gelmiş
yok be yattı sistem kupon vardı onu takip ediyoruz. ts 2-2 oldu sandım cok beles faul çalıp yediler golü maalesef roll başlamadan bitti
Dost umarım gelir kupon ben biraz rahatsızım yatıyorum şansın daim olsun inşallah
geçmiş olsun dileklerim seninle iyi geceler diliyorum başarılı olursa seni bulurum zaten psg ve sporting 3 gol beklemece devam ben

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
@Shellac kapatabiliriz roll direkt paket oldu sistem kupon da paket oldu artık 10/6 kalacak gibi orası da üzücü. kapatabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...