Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling yagolcuk | Kasa=1k Hedef :50k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,122
7,186
113
Klasiko bütün parayla all-in basaraktan gideceğiz site vbettr. Başlangıç macı olan varsa başlayalım maç seçemedim bi türlü (vikungur macı 2.5 üst) ayrı olarak basılmış var o maç dışında. İdolüm cemal'e saygılarla başlayalım
Bol şanslar sitenin adıni yazmasaydin keşke patlatiyorlar bu siteyi sen kupon gelsin diye beklerken birisi kuponu bozup parani çekerse kendi adına hiç sasirma hocam geçmiş şikayetlere biraz bak

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,401
805
113
Bol şanslar sitenin adıni yazmasaydin keşke patlatiyorlar bu siteyi sen kupon gelsin diye beklerken birisi kuponu bozup parani çekerse kendi adına hiç sasirma hocam geçmiş şikayetlere biraz bak
bi kere hesapta hatrı sayılır para varken üyeliğe girildi zarar ettirildi o zamandan beri 2 adımlı doğrulama açık öyle bişi olursa vbet üye kaybeder ayda 1m deposit yapan bir üyeyi. paşa keyifleri bilir diyelim ama gerçekten koruma yoksa %90 patlatıyorlar şerefsizler

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,122
7,186
113
bi kere hesapta hatrı sayılır para varken üyeliğe girildi zarar ettirildi o zamandan beri 2 adımlı doğrulama açık öyle bişi olursa vbet üye kaybeder ayda 1m deposit yapan bir üyeyi. paşa keyifleri bilir diyelim ama gerçekten koruma yoksa %90 patlatıyorlar şerefsizler
Benim yanımda oynayan arkadaşımın 13k parasını çektiler daha önce de dile getirmiştim iki aşamalı açıkken çektiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...