- 7,122
- 7,186
- 113
Sms olayi yeni geldi onu bilemem ama diğer iki faktörlü koruma varken giriliyordusms guvenlıgı korur bence para çekerken
Sms olayi yeni geldi onu bilemem ama diğer iki faktörlü koruma varken giriliyordusms guvenlıgı korur bence para çekerken
1-2 olsun bizim olsunodisha 1.5 üst aldım freebet geldi oradan da odisha macı 2.5 üst ve ilk yarı astana gol atarEkli dosyayı görüntüle 678218Ekli dosyayı görüntüle 678219
Kral bende bir maç vereyim güveniyorum Astana - Chelsea Iy 4.5 korner üstüodisha 1.5 üst aldım freebet geldi oradan da odisha macı 2.5 üst ve ilk yarı astana gol atarEkli dosyayı görüntüle 678218Ekli dosyayı görüntüle 678219
odisha 1-1odisha 1.5 üst aldım freebet geldi oradan da odisha macı 2.5 üst ve ilk yarı astana gol atarEkli dosyayı görüntüle 678218Ekli dosyayı görüntüle 678219
sigara içip geldim 1-1 olmuş bile hadi deplasman yağla bi tane daha favori sensin1-2 olsun bizim olsun
odisha erken gol atarsa oynarız bunu zaten astana iy 0.5 üst kalacak diğer kupona izlemiş de olurumKral bende bir maç vereyim güveniyorum Astana - Chelsea Iy 4.5 korner üstü
Bol şanslar dost yeni gördüm sonu won olsun inşallahsigara içip geldim 1-1 olmuş bile hadi deplasman yağla bi tane daha favori sensin
hint ligini üst olarak ben de çok seviyorum ama iy1.5 üst favorimdiodisha chelsea maçı baslamadan yağlar muhtemelen 70e kadar
Ne bekliyorsunuz dost takip edelimodisha chelsea maçı baslamadan yağlar muhtemelen 70e kadar
Olabilir soğuk iklim sonucta chelsea savunmada hatalar yapar bide yedek falan çıkarsa çokta kasmazlar golü yerlerodisha erken gol atarsa oynarız bunu zaten astana iy 0.5 üst kalacak diğer kupona izlemiş de olurum
odisha 1.5 takım golü üst 2400 veriyorNe bekliyorsunuz dost takip edelim
79 a kadar odisha içeride olur Astana maçı beş dk ya başlıyor bakalım atarsa ilk 15 dk atar gibi bol şansodisha 1.5 takım golü üst 2400 veriyor
odisha maçı 2.5 üst + astana iy gol atar 3400 oran ikisi içinde odisha da gol gelmeli
maçını denk getirdin mi +6 ve +7 den çok iyi kazandırıyor bu sezon pek çıkmadı gerçi de geçen sezon akan çok maç olmuştuhint ligini üst olarak ben de çok seviyorum ama iy1.5 üst favorimdi