adamsıııın odishaaaaaodisha 1-1
adamsıııın odishaaaaaodisha 1-1
astana salaktan 1 gol atabilirse ilk yarıdan o da gelsinadamsıııın odishaaaaa
bu maçla yolumuza devam ediyoruz sonra sakinleşiyoruzKral bende bir maç vereyim güveniyorum Astana - Chelsea Iy 4.5 korner üstü
Bu ara ne desem oluyor cidden79 a kadar odisha içeride olur Astana maçı beş dk ya başlıyor bakalım atarsa ilk 15 dk atar gibi bol şans
Bol sans dostEkli dosyayı görüntüle 678231
gece uzun erken patates olmamak için all-ini biraz ayarlayıp devam ediyorum. Kalan bakiye 1000 (astana iy gol atarsa +3400 daha)
plzen ırıspılık yapmazsa bu da gelir gibirollden bagımsız şurası da combine üflemecesi Ekli dosyayı görüntüle 678233 chelsea golüne de sevinirim her türlü
normalde manuya günahım kadar güvenmem de amurim mi ne manuya geldi ya hoca sporting bitti gitti son 3 maçtır filan. manuda da bir ayar çekme maçı olacaktır güç dengesi var zaten goller fırsat olursa olacaktır dedim manu 2.5 üst bile elim gitti o dereceplzen ırıspılık yapmazsa bu da gelir gibi
Chelsea iy 2 yi atar dostvarsa kendine güvendiğiniz öneriler 1k ile oradan da devam edebiliriz. ama kendiniz oynuyormuş gibi önerirseniz sevinirim fantazi peşinde değiliz bir tık ayaklarımız yere batsın. Kasa durumuna göre zaten maç aldıklarıma hediyeler olacak ilerlemeler başladıktan sonra
3 u de atar haberin olsunvarsa kendine güvendiğiniz öneriler 1k ile oradan da devam edebiliriz. ama kendiniz oynuyormuş gibi önerirseniz sevinirim fantazi peşinde değiliz bir tık ayaklarımız yere batsın. Kasa durumuna göre zaten maç aldıklarıma hediyeler olacak ilerlemeler başladıktan sonra
partizan ilk yarı 1.5 üst 0-1 zaten yarım saatte gelir gibi 1 gol daha ev fena basıorvarsa kendine güvendiğiniz öneriler 1k ile oradan da devam edebiliriz. ama kendiniz oynuyormuş gibi önerirseniz sevinirim fantazi peşinde değiliz bir tık ayaklarımız yere batsın. Kasa durumuna göre zaten maç aldıklarıma hediyeler olacak ilerlemeler başladıktan sonra
Basket oynarım dersen fener kadınlar var ister handikap ister çeyrek üstühadi astanaaaa iy 1 tane at hem üst gelsin hem de astana 0.5 üst