- 3,075
- 1,604
- 113
2 gun sürebilir acele etmeden keyif ala ala oynamayı düşünüyorum şansımız bol olsun
Öyle olmaz dost bir haftadan erken bitecek rolinglere yönetim izin vermiyor..2 gun sürebilir acele etmeden keyif ala ala oynamayı düşünüyorum şansımız bol olsun
Umarım ulaşırız kanka hedef güzel2 gun sürebilir acele etmeden keyif ala ala oynamayı düşünüyorum şansımız bol olsun
Acele edince sonu hep hüsran oluyor 2 gün dalgasına diyorumda başaralım beeÖyle olmaz dost bir haftadan erken bitecek rolinglere yönetim izin vermiyor..
Şansın bol olsun dost keyfine bak kasa sağlam acele etme sen ben can sikintisindan takılıyorumAcele edince sonu hep hüsran oluyor 2 gün dalgasına diyorumda başaralım bee
Bol şansBakiyenin siteye geçmesini bekliyorum
Bol sans tumbet günün kutlu olsunBugün tumbetli olma günümüz muş 5 k attık 5 de siteden alıcaz 10 k 1.30 oran 5 katı çevrim
Ooo temiz sağlam site çekim limiti yom oranları yüksek hadi bakalım öBugün tumbetli olma günümüz muş 5 k attık 5 de siteden alıcaz 10 k 1.30 oran 5 katı çevrim
Bol şansin olsun dost2 gun sürebilir acele etmeden keyif ala ala oynamayı düşünüyorum şansımız bol olsun
Startı ver hadiBaşlıyoruz ozaman
Kanka Aston villa yi karşına alma derimMonaco aston villa maçına ne diyosunuz 1.65 monaco galibiyeti demiş iyi değil mi
Bol şanslar dost2 gun sürebilir acele etmeden keyif ala ala oynamayı düşünüyorum şansımız bol olsun
Kg var olurMonaco aston villa maçına ne diyosunuz 1.65 monaco galibiyeti demiş iyi değil mi