- 1,251
- 1,321
- 113
500 yatırdım ilk etap gelirse burdan paylaşmaya devam edicem gelmezse zaten gittiAl gel buraya bende 200 lük alicam birazdan son şans 1000 yapıp 2 çekip zararı kurtarmamız lazim
500 yatırdım ilk etap gelirse burdan paylaşmaya devam edicem gelmezse zaten gittiAl gel buraya bende 200 lük alicam birazdan son şans 1000 yapıp 2 çekip zararı kurtarmamız lazim
Gelir insallah500 yatırdım ilk etap gelirse burdan paylaşmaya devam edicem gelmezse zaten gitti
Ben daha hiç çekim yapamadim bir defa bile çekimim yok o sitedeDahada düşünmüyorum site hiç yaramadı hep kayip
Benimde valla cenabet site heraldeBen daha hiç çekim yapamadim bir defa bile çekimim yok o sitede
8 k yatirmisim toplam 1 çekim bile yokBen daha hiç çekim yapamadim bir defa bile çekimim yok o sitede
Benim daha fazla kanka bir kez bile çekimim yok ne boktan bir site uğursuz8 k yatirmisim toplam 1 çekim bile yok
Spinlira da şansım dönmüştü ondada artık kapandı galiba orada tutmuyorBenim daha fazla kanka bir kez bile çekimim yok ne boktan bir site uğursuz
Gittim canlı desteğe dedim sitenizde bonuslar çok güzel ama hiç şansım dönmedi promosyon bonusları aldığımız için kayıp bonusuda alamadık bonus istiyorum vermezseniz daha siteye gelmicem çünkü şansım tutmuyor ama bonuslar da güzel bi bonus ayarlarsanız gelmeye devam edicem dedim kontrol ediyorum dedi 999 tl ekledi sasirdimBenim daha fazla kanka bir kez bile çekimim yok ne boktan bir site uğursuz
2 maç 1.55 orandan 10 kati tek maç yapamadık 2 maç nasi yapcazŞartları biraz ağırmış gerci
kayıp lavriyo basket 3 .per 42 dedik 3.30vardı 12 sayı lazımdı güzelcene sattılar
Yunan liginde bu kadar sayılar çıkmazdı eskiden nbaden oyuncular mi transfer ettiler naptilar biz icerdeyken 😂😂kayıp lavriyo basket 3 .per 42 dedik 3.30vardı 12 sayı lazımdı güzelcene sattılar
Adamlar ben oynadım 1 sayı bile atmadılar 11 -0 şeri yedi böyle bisey yokHiç bir fikrim yok oranlarına aldanıp bastik
Sağlık olsun dostum 🔐@Shellac kitle abi kitle yine battık 😑