- 30,050
- 24,787
- 113
Üzdün beni kalbimi kırdınHayırdır niye
Üzdün beni kalbimi kırdınHayırdır niye
Şahıs yanlış kelime konuştu yoksa ben kimseye saygısızlık etmem bilirsiniz az cokYamanbaba
kimseye saygısızlık yapmazsan sevinirm dostum
üslubunla konuşun konularda
herşey saygı çerçevesinde olsun LÜTFEN.
Aa o niyeÜzdün beni kalbimi kırdın
Hani kardeştik be hani abimizindin derdimizi bile anlatamaadık izninle kendi selamı okumak istiyorumAa o niye
Gönül ister 50 k olsun hadi bakalım 😊10k kasa ile başladık şuan kasa dibi gördü 3 konu açtım 2 konuda para battı birisi. 5000 TL basmistim kayıp sonrakiler de kayıp kasanın kalanın çoğunu şimdi buna bastık gelirse bir kupon daha yaparsak ana kasamiza geliriz ana kasadan 2-3 k fazla çıkalım ki birşeye benzesin 10k yatırım var 20k olursa çekebiliriz 1 katı yapmamız şart inşallah 20k olursak 10k çeker tayfun 1000 TL sen 1000
Abartmayın be nasıl olsun 50kGönül ister 50 k olsun hadi bakalım 😊
Estağfurullah kardeşimsin sen benim o nasıl söz benim gözümde düşen gereksiz bazı kişiler var bak konu açtığımda yazmaları lazimken yazmadilar utaniyor çekiniyorlar yüzleri yok diye , olsun olsun 3-5 gün sonra düşecekler o zaman görürüm seninle sorunumuz yok aynıyızHani kardeştik be hani abimizindin derdimizi bile anlatamaadık izninle kendi selamı okumak istiyorum
Esselaaaaaa
Neden 2.5 k ile 70k geçen olmadım mi oldum cekmedim mi çektim yine olur belkiAbartmayın be nasıl olsun 50k
Benle sorunun yoksa niye cevap vermedin be yamanbaba gece gece buna dertlendim ben şimdiEstağfurullah kardeşimsin sen benim o nasıl söz benim gözümde düşen gereksiz bazı kişiler var bak konu açtığımda yazmaları lazimken yazmadilar utaniyor çekiniyorlar yüzleri yok diye , olsun olsun 3-5 gün sonra düşecekler o zaman görürüm seninle sorunumuz yok aynıyız
O sırada 2.5 lirayı 100 yapmaya çalışan benNeden 2.5 k ile 70k geçen olmadım mi oldum cekmedim mi çektim yine olur belki
Olur olur dost neden olmasınAbartmayın be nasıl olsun 50k
Ne cevabı bana mesajın gelmedi ki 50 tane mesaj yazan kişinin arasından goremiyorumBenle sorunun yoksa niye cevap vermedin be yamanbaba gece gece buna dertlendim ben şimdi
Oha o kadar oluyosa yazan normal hak verdim şimdi kbNe cevabı bana mesajın gelmedi ki 50 tane mesaj yazan kişinin arasından goremiyorum
Bizede düşer diye bekliyoz ama kalabalikmisSıkı takipçim oldun 😁