Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Yamanbaba / Günün Kuponu

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
3.9

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,651
113
10k kasa ile başladık şuan kasa dibi gördü 3 konu açtım 2 konuda para battı birisi. 5000 TL basmistim kayıp sonrakiler de kayıp kasanın kalanın çoğunu şimdi buna bastık gelirse bir kupon daha yaparsak ana kasamiza geliriz ana kasadan 2-3 k fazla çıkalım ki birşeye benzesin 10k yatırım var 20k olursa çekebiliriz 1 katı yapmamız şart inşallah 20k olursak 10k çeker tayfun 1000 TL sen 1000
Gönül ister 50 k olsun hadi bakalım 😊

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Hani kardeştik be hani abimizindin derdimizi bile anlatamaadık izninle kendi selamı okumak istiyorum

Esselaaaaaa
Estağfurullah kardeşimsin sen benim o nasıl söz benim gözümde düşen gereksiz bazı kişiler var bak konu açtığımda yazmaları lazimken yazmadilar utaniyor çekiniyorlar yüzleri yok diye , olsun olsun 3-5 gün sonra düşecekler o zaman görürüm:) seninle sorunumuz yok aynıyız

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,050
24,787
113
Estağfurullah kardeşimsin sen benim o nasıl söz benim gözümde düşen gereksiz bazı kişiler var bak konu açtığımda yazmaları lazimken yazmadilar utaniyor çekiniyorlar yüzleri yok diye , olsun olsun 3-5 gün sonra düşecekler o zaman görürüm:) seninle sorunumuz yok aynıyız
Benle sorunun yoksa niye cevap vermedin be yamanbaba gece gece buna dertlendim ben şimdi

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Benle sorunun yoksa niye cevap vermedin be yamanbaba gece gece buna dertlendim ben şimdi
Ne cevabı bana mesajın gelmedi ki 50 tane mesaj yazan kişinin arasından goremiyorum