Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yanliş hesaba para aktarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokratst55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
29
28
Merhabalar degerli forum uyeleri ben 3 gun once aile bireylerin birsinin banka hesabindan kendi havale yaparken bir rakam farkli yazarak baskasinin hesabina yaptim haliyle benim hesabima para gecmedi bankayi aradim havale yapilan hesap sahibi haric bilgi veremiyoruz dediler . havale yapilan hesabinda bankadan bilgi almasi soz konusu bile degil ben kendim actim bu isi basima simdi ben kendim tekrsr hesabimdan o hesaba havale yapsam yanlislikla yaptim desem o sekilde ulasabilirmiyim o kisiye cunku bulamiyorum kimdir nedir boyle birsey yasayan varsa yardimci olabilir mi.

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
Merhabalar degerli forum uyeleri ben 3 gun once aile bireylerin birsinin banka hesabindan kendi havale yaparken bir rakam farkli yazarak baskasinin hesabina yaptim haliyle benim hesabima para gecmedi bankayi aradim havale yapilan hesap sahibi haric bilgi veremiyoruz dediler . havale yapilan hesabinda bankadan bilgi almasi soz konusu bile degil ben kendim actim bu isi basima simdi ben kendim tekrsr hesabimdan o hesaba havale yapsam yanlislikla yaptim desem o sekilde ulasabilirmiyim o kisiye cunku bulamiyorum kimdir nedir boyle birsey yasayan varsa yardimci olabilir mi.
Hesap sahibi Şubeye giderse 1 sn de ulaşırlar.

sokratst55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
29
28
Hesap sahibi Şubeye giderse 1 sn de ulaşırlar.
İste oyle bir durum soz kobusu degil baskan simdi diyorum ki 10 tl atayim misal kisinin hesabina sonrs gideyim bankaya bu 10 tl yi yar etmem kim bu nedir verin numarasini gibisinden ulasabilirmiyim

bastos08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
33
28
400 lira gonderdim baskasina yanlislikla para uçtu gecmis olsun eft olsa iptalin kolaydi ama havalede karsi tarafa gecen para o kisiye ait oluyor harbiden gecmis olsun

sokratst55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
29
28
400 lira gonderdim baskasina yanlislikla para uçtu gecmis olsun eft olsa iptalin kolaydi ama havalede karsi tarafa gecen para o kisiye ait oluyor harbiden gecmis olsun
Kisiye ait olmuyormus banka calisani sebepsiz zenginlesmeden dava acip paranizi geri alirsiniz dedi ki karsi taraf bu topa girmeyecegindem davalik olmaktansa parayi yollar diye dusunuyorum

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Kimin hesabından yaptıysan bankayı arayacaksın o kişiymiş gibi konuşacaksın yanlış havale yaptım die hesabıma aktarılmasını istiyorum diyeceksin

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
İste oyle bir durum soz kobusu degil baskan simdi diyorum ki 10 tl atayim misal kisinin hesabina sonrs gideyim bankaya bu 10 tl yi yar etmem kim bu nedir verin numarasini gibisinden ulasabilirmiyim
Arkadaşım havaleyi yaptığın hesap sahibi şubeye gitsin karşı tarafa ulaşırlar. Kaç defa oldu

bastos08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
33
28
Yollamaz kardesim ben adama ulastim aradim aradim acmadi guzel dille konustum yine kâr etmedi bankada akraba vardi oyle isim soyisimle ulastim gondermedi orospu cocugi engelledi ustune

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
Kimin hesabından yaptıysan bankayı arayacaksın o kişiymiş gibi konuşacaksın yanlış havale yaptım die hesabıma aktarılmasını istiyorum diyeceksin
Giden hesap sahibinin rızası olmadan iade yapamazlar yanlış yönlendirmeyin adamı. Sadece o kişiyle banka personeli konuşacak.

bastos08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
33
28
O işler öyle olmuyor kardesim havale yaptiysan para gitti uçtuuu karsi tarafin para artik banka hicbisey yapamiyor ben ugrastim yok fayda etmiyor hicbisey adama ulasmasi lazim ikna etmesi lazim da lazimm

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
Kisiye ait olmuyormus banka calisani sebepsiz zenginlesmeden dava acip paranizi geri alirsiniz dedi ki karsi taraf bu topa girmeyecegindem davalik olmaktansa parayi yollar diye dusunuyorum
Senin havale yaptığın akrabananın bu havaleden haberi var mı ?

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Giden hesap sahibinin rızası olmadan iade yapamazlar yanlış yönlendirmeyin adamı. Sadece o kişiyle banka personeli konuşacak.
Yanlış anladın sen bankayı arayıp hesabımdan yanlış havale yaptım diyecek banka da ona bir kaç soru soracak sanki hesap sahibiymiş gibi örnek olarak anne kızlık soyadı falan bu bilgileri biliyorsa rhatlıkla çözebilir

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
Yıl 2010 hesabıma yanlışlıkla 50.000 tl geldi taksi parası 100 tl istedim gondermediler bende parayi gondermeyip catur çutur yedim 2 yıl süren davanın sonunda onlar haklı çıkarak ustume haciz koydular sadece sigortalı çalışırsam 400 kesiyorlar heray sadece bu kadar

sokratst55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
29
28
Arkadaşım havaleyi yaptığın hesap sahibi şubeye gitsin karşı tarafa ulaşırlar. Kaç defa oldu
Gidemiyor iste hocam anlamiyorsunuz galiba oylr birsey olamiyor brn diyorum ki tekrsr 10 lira yollasam sonra bankaya gidip yanlislikla yolladim desem en azindan numarasina ulassam gorusebilirmiyiz gibisenden cunku kart ayni subeye ait yani ayni yerdr yasiyoruz galiba

allenderons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,715
537
113
O adama anca parayi gönderen banka hesap sahibi kişi kendi şubesini arayıp onlar ulaşacaklar adama senin ulaşma şansın sifir

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
Gidemiyor iste hocam anlamiyorsunuz galiba oylr birsey olamiyor brn diyorum ki tekrsr 10 lira yollasam sonra bankaya gidip yanlislikla yolladim desem en azindan numarasina ulassam gorusebilirmiyiz gibisenden cunku kart ayni subeye ait yani ayni yerdr yasiyoruz galiba
Gidemiyor ne demek ? Gizli gizli habersiz mi yaptın ?

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Bir umut daha var yanlış gönderdiğin hesaba 1 lira transfer et yanlışlıkla gönderdim die açıklma kısmına numaranı yaz paranın iade edilmesini iste yoksa dava açacağını belirt belki korkar yollar

sokratst55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
29
28
Evet gizli yapalim derken elime yuzume bulastirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...