Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yanliş hesaba para aktarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
O zaman geçmiş olsun hiç birşey hak edemezsin. Yaptığın çakallığın bedeli işte :)

sokratst55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
29
28
Bir umut daha var yanlış gönderdiğin hesaba 1 lira transfer et yanlışlıkla gönderdim die açıklma kısmına numaranı yaz paranın iade edilmesini iste yoksa dava açacağını belirt belki korkar yollar
Yahu diyorum ki 10 tl yollasam sonra internet bankaciligini arasam o hesaba ait kisinin telefin numarasini istrsrm mantiklimidir ? Cunku diger turlu o kisinin bilgisini alamiyorsun 3. Kisi olarak

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Yahu diyorum ki 10 tl yollasam sonra internet bankaciligini arasam o hesaba ait kisinin telefin numarasini istrsrm mantiklimidir ? Cunku diger turlu o kisinin bilgisini alamiyorsun 3. Kisi olarak
Şansını dene ama cuzi miktarda yolla dediğim gibide yapabilirsin umut

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
La ne akıllısın ya :D Banka da hemen sana Cep numarasını verir , güldürme akşam akşam :D

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,433
6,676
113
Neyse Konunuyu kapatıyorum.

Konunun özü arkadaş akrabasını dolandırırken büyük Allahım karşı çıkmış ve becerememiş. Şimdide nasıl sıvarım peşinde.

Geçmiş Olsun. İnsan gibi dürüstçe yaşamak en güzeli , dene derim.

Saygılar,

Mücahit28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
252
60
28
Kardeşim karşıtarafa bloke koydursaydın çekemez parayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...