- 65,276
- 37,869
- 113
Ben bir ara 20 oran falan tutturmustum denk gelirse vurursun parayi birde takip edip oyuncu bahsi almakta iyiAynen öyle la bak gcen buraya attığım tekden gittiydi aq
Ekli dosyayı görüntüle 642448
Ben bir ara 20 oran falan tutturmustum denk gelirse vurursun parayi birde takip edip oyuncu bahsi almakta iyiAynen öyle la bak gcen buraya attığım tekden gittiydi aq
Ekli dosyayı görüntüle 642448
Sen iyi anliyon kanka baskettenBen bir ara 20 oran falan tutturmustum denk gelirse vurursun parayi birde takip edip oyuncu bahsi almakta iyi
Dost bir maç daha seç gelirse 2 kişiye daha şans verelimBen bir ara 20 oran falan tutturmustum denk gelirse vurursun parayi birde takip edip oyuncu bahsi almakta iyi
Niyetin yeter reis Eyv maximim veya drogbam devam eder
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 642454kasayi bastım gelirse 4 kişiye gönderelim sigarawoarasi
Bol şans aga aldığın gibi gelsinEkli dosyayı görüntüle 642454kasayi bastım gelirse 4 kişiye gönderelim sigarawoarasi
Sana da teşekkürler gönderen arkadaşa da ödül geldiDost bir maç daha seç gelirse 2 kişiye daha şans verelim
La yeni gordum vay anasini alt alinmazdi nba ilk maci dost yavKöpek gibi atiyiar amq
Böyle bi seri yok aw ya şaka gibi yaKöpek gibi atiyiar amq
Anliyozda kendimize hayrimiz yok parayi yukseltip nikaragua ligine yuksek basiyozSen iyi anliyon kanka basketten
Yazdım sana cevap vermedin altta çok güzel duryirdu aldim 1 skda 13 çıktıLa yeni gordum vay anasini alt alinmazdi nba ilk maci dost yav
Çok girmişsin lo gelir inşallahEkli dosyayı görüntüle 642454kasayi bastım gelirse 4 kişiye gönderelim sigarawoarasi