8 9daBenim para kaçta gelecek fast limitim doldu demiştin ya saat kaçta gelir?
8 9daBenim para kaçta gelecek fast limitim doldu demiştin ya saat kaçta gelir?
Onu biliyorum limit ne1 gün içerisinde fast ile yapabileceğim para transferi miktarı
25000Onu biliyorum limit ne
Tmm
Adamı mı tokatladin olm ne biçim adamsiniz ya1 gün içerisinde fast ile yapabileceğim para transferi miktarı
yok la kimsenin parasını aldığım yokAdamı mı tokatladin olm ne biçim adamsiniz ya
En iyisi dekont atmak arkadasta şüpheli sankiyok la kimsenin parasını aldığım yok
Geç ulan hikaye anlatma karsinda çocuk yok senin fast limiti dolmusmus yapma olm 100 200 lira için ayıptır çocuk da garibim inanıyor aqyok la kimsenin parasını aldığım yok
Dost ne yapıyorsunuzEn iyisi dekont atmak arkadasta şüpheli sanki
Sabah göreceğiz rol sahibi 300 yolladı buna 150 arkadaşa gönder dedi bu da ben gönderirim dedi sonra mesaj atmış yolladım ama fat limitim dolmuş diye sabah geçer dedi bakalım sabah gelecek mi?Adamı mı tokatladin olm ne biçim adamsiniz ya
Takiljyoz dostDost ne yapıyorsunuz
Ne gelmesi kardeşim ya iyimisin çökmüş senin parana geçmiş olsunSabah göreceğiz rol sahibi 300 yolladı buna 150 arkadaşa gönder dedi bu da ben gönderirim dedi sonra mesaj atmış yolladım ama fat limitim dolmuş diye sabah geçer dedi bakalım sabah gelecek mi?
Dekont at istersen
Kaan biz varken en fazla 1 kere adam carparNe gelmesi kardeşim ya iyimisin çökmüş senin parana geçmiş olsun
1 dk bos gecti bakalim
- Armiuorlar
İyi geceler dost ben yatarTakiljyoz dost