16 Eki 2018 #101 satiye26 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 163 20 18 Blue's' Alıntı: İsmin satiye yani Genişletmek için tıkla ... evet özelden ispat etcem sana
16 Eki 2018 #102 N N/A Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 9,433 6,676 113 K satiye26' Alıntı: evet özelden ispat etcem sana Genişletmek için tıkla ... yaw zaten o isimle hesap açıp oynadığına göre kimliği vardır herhalde saf mıyız . Kimlik görselini atınca inanacağımı mı sandın ?
K satiye26' Alıntı: evet özelden ispat etcem sana Genişletmek için tıkla ... yaw zaten o isimle hesap açıp oynadığına göre kimliği vardır herhalde saf mıyız . Kimlik görselini atınca inanacağımı mı sandın ?
16 Eki 2018 #103 satiye26 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 163 20 18 Blue's' Alıntı: K yaw zaten o isimle hesap açıp oynadığına göre kimliği vardır herhalde saf mıyız . Kimlik görselini atınca inanacağımı mı sandın ? Genişletmek için tıkla ... çattık ya ne istiyorsun ben anlamadım ki isptsa ispat arkadaşım isim benim kimlik benim hesap benim ee noluyo yani
Blue's' Alıntı: K yaw zaten o isimle hesap açıp oynadığına göre kimliği vardır herhalde saf mıyız . Kimlik görselini atınca inanacağımı mı sandın ? Genişletmek için tıkla ... çattık ya ne istiyorsun ben anlamadım ki isptsa ispat arkadaşım isim benim kimlik benim hesap benim ee noluyo yani