Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yapıkredi Maaş Hesabı Acil Yardım

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
404
63
Merhaba dostlar yarın bir işe başlayacağım yapıkredi hesabı istiyorlar ama seneler önce yapıkredi para giriş çıkışlarımdan dolayı beni voteledi hesabı kapattı nasıl yapıcam şimdi yarın şubeye gitsem maaş hesabı açmam lazım desem açarlarmı bilgisi olan varmı ?

KamaChi

Ne demek Üst olmayacak?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
38
28
Şirkette çakışıyorsan muhasebeye söyle şirkete özel temsilcisi vardır numarasını al onunla çözersin.Maaş için yeni hesap açar tanımlamalar yapar kullanırsın

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,120
7,184
113
Sadece maaşa özel açarlar maaşın yatar gider bankadan çekersin harici işlem yaptirmazlar

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
105
43
Karf
Merhaba dostlar yarın bir işe başlayacağım yapıkredi hesabı istiyorlar ama seneler önce yapıkredi para giriş çıkışlarımdan dolayı beni voteledi hesabı kapattı nasıl yapıcam şimdi yarın şubeye gitsem maaş hesabı açmam lazım desem açarlarmı bilgisi olan varmı ?
kardeşim maaş hesabı diye birşey yok bence bakanlıkta işe başlamayacaksin sanırım. Normal bir hesap açacaksın yapikerediden ve iş yerine ileteceksin onlar buraya yatıracak parayı maaşı bu kadar

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,033
304
83
Açacak açmasa parayı nasıl alacaksın mektuplamı

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
683
89
28
Sorun olmaz ama işyeri onayı ile açıyorlar İnternet bankacılığı kullanamazsın şubeden para çekecen
Benımde basıma geldı mobıli yasakladlr kımlıkle subeden cekıcn dedıler kartı vermedıler bnde kartı ev adresıme ıstedım skntı olmadı suan hyla kartı kullanyrm hesabı actırıp maas kartını ev adresıne ıstemesı lazım subeden ugrsmmk ıcın

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,366
2,277
113
Açmak zorundalar. Benimde başıma geldi 2017 de geçen sene gittim açtılar

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,873
1,039
113
Benim basima geldi suanda akbanktan aliyorum uyum birimi yasaklamis kart ve mobil bankacilik vermiyorlar sadece subeden kimligimle parami aliyorum 1 senedir rezillik ne yaptiysam ne kart ne mobil bankacilik veriyorlar

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,386
1,105
113
Belli olmaz o bu işlem yasa dışından olduysa acmayanilir banka şirket de soylesen şirket de buna olumlu bakmaz böyle bisey duyarsa bankadan birinin açılmadı diye hatırlıyorum ama sen yine de bi sor şirkete soyleme böyle bisey ise almaktan vazgecer

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
914
113
işyerinde konuş başka bankaya yatirsinlar bizim isyerinde herkes qnb den maaş alıyor ben garanti bankasından alıyorum

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,158
2,686
113
burada bir sürü müşteri temsilcisi var
Konunun uzmanı olarak yardımcı olayım birader.

Şirketinizin ilgili bölümünden maaş hesabı açmak için gerekli bilgileri edinin. Anlaşmalı olan bankaya gidin. Sıra alarak maaş hesabı açtırmak için geldiğinizi söyleyin. Kimlik kartınızı hazır bulundurarak ve istenilen sözleşmeleri imzalayarak maaş hesabınızı oluşturmuş olursunuz.

Daha önceden veto yemiş olsanız da maaş hesabı açılır ama internet bankacılığı hizmetinden yararlanamazsınız.

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,386
1,105
113
işyerinde konuş başka bankaya yatirsinlar bizim isyerinde herkes qnb den maaş alıyor ben garanti bankasından alıyorum
Bazıları iyi para aldigi için kabul etmez bunu ama eski çalışan olsan edebilir yeni işe başlayacağı için buna sıcak bakmaz hele bazı şirketler bırak aynı bankayı verdikleri şubeden acmazsan yine kabul etmiyo

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
404
63
Konunun uzmanı olarak yardımcı olayım birader.

Şirketinizin ilgili bölümünden maaş hesabı açmak için gerekli bilgileri edinin. Anlaşmalı olan bankaya gidin. Sıra alarak maaş hesabı açtırmak için geldiğinizi söyleyin. Kimlik kartınızı hazır bulundurarak ve istenilen sözleşmeleri imzalayarak maaş hesabınızı oluşturmuş olursunuz.

Daha önceden veto yemiş olsanız da maaş hesabı açılır ama internet bankacılığı hizmetinden yararlanamazsınız.
teşekkürler reis

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
914
113
Bazıları iyi para aldigi için kabul etmez bunu ama eski çalışan olsan edebilir yeni işe başlayacağı için buna sıcak bakmaz hele bazı şirketler bırak aynı bankayı verdikleri şubeden acmazsan yine kabul etmiyo
Yani o kadarını bilmiyorum dostum bende finansla sorun yaşadım 25 yıldır aynı yerde çalışıyorum konuştum işyeriyle değiştirip garantiye aldılar