Haklısın dostsana teblıgat yapılmadan dava acılamaz senı polıs arar boyle durum da karakola cagırır sana ulasamaz ıse anne baba dayı amca bır sekılde yıne sana ulasır yanı ınandırıcı degıl ceza almıs bırısı olarak soyluyorum bunu
Haklısın dostsana teblıgat yapılmadan dava acılamaz senı polıs arar boyle durum da karakola cagırır sana ulasamaz ıse anne baba dayı amca bır sekılde yıne sana ulasır yanı ınandırıcı degıl ceza almıs bırısı olarak soyluyorum bunu
Beyler Allah razı olsun biraz korkmuştum krediler flean varken çok kötü olmuştuHaklısın dost
Kanka hem ceza gelse vergi dairesine ödenir taksitlendirme yapar öderizBeyler Allah razı olsun biraz korkmuştum krediler flean varken çok kötü olmuştu
Bize daha gelmedi gelir birazdan bekliyorum telefonun başındaBunlar adı köpek sitelerini direk şikayet ettim aynısı banada geldi alırlar ama 3un1 ni😀😀😀
Bu kumarı oynayan bunlara para kaptirmazYalnız bu tuzağa düşen çok olur saf birilerini rahat kandırırlar
Onlarda araştırma yapsın kanka bilip bilmeden para ödemesinlerYalnız bu tuzağa düşen çok olur saf birilerini rahat kandırırlar
Bize de geldi oralı olmadık dost böyle şeylere bakma bileselamün aleyküm hayırlı cumalar diliyorum herkese bugün telefonuma mesaj geldi
Sayın Müşteki Ceza Dosyanızın Son Günüdür Kontrol Ediniz!
Detaylı Bilgi İçin Sayfayı Kontrol Edin :
t2m.io/uyap B002
mesaji kontrol ettiğimde böyle bir mesjala karşılaştım
ne yapmaliyimEkli dosyayı görüntüle 541735
Valla bu şekilde ben para kaptıran çok duydum dostOnlarda araştırma yapsın kanka bilip bilmeden para ödemesinler
Zaten ondan böyle yapıyorlar dolandırıcılar vazgeçmiyorlar ilk insanlar araştırma yapmaları lazım bilip bilmeden ödeme yapıyorlarValla bu şekilde ben para kaptıran çok duydum dost
Gel bizde yaparlim dost bunu inanıyorlar çünküValla bu şekilde ben para kaptıran çok duydum dost
🤣Gel bizde yaparlim dost bunu inanıyorlar çünkü
E devlet se doğrudurE devlette gözüküyor ama