- 229
- 110
- 43
Senden başka BOŞ yapan göremiyorum forumda şu an?Ya arkadaş kumar oynuyorum diye bu forumdayım napim milleti adma ana avrat küfür etmiş hakikatten beyniniz yanmış kumardan boş muhabbet yapmayın diye söylüyorum
Senden başka BOŞ yapan göremiyorum forumda şu an?Ya arkadaş kumar oynuyorum diye bu forumdayım napim milleti adma ana avrat küfür etmiş hakikatten beyniniz yanmış kumardan boş muhabbet yapmayın diye söylüyorum
YokAga sisteme düştümü senin ceza
Elbet bir zincirleme reaksiyon gösterecek ben inanıyorum eninde sonunda .Aynen bu halk sandığımız kadsr basiretsiz değil. Sandığımızdan daha basiretsiz
Yav şaka mısın hâlâ inanıyorum dio. Siyasete girmek istemiyorum ama adamlar bebek katilini meclise getirelim konuşsun diyor bu halk hâlâ izliyor. Sen inanıyorum birgün tepki gösterecekler diyorsunElbet bir zincirleme reaksiyon gösterecek ben inanıyorum eninde sonunda .
çok da benziyo biliyon mu tlyi ayırabilirsin sahtesini ama dolar euro uzman değilsen yedirirler bizim eski iş yerine gelip kasiyer kızları kandırıyorlardıaz önce tvde gördüm piyasada 3.5milyon sahte dolarla euro varmış
Para sayma makinelerini guncelliyorlar dolar bozmuyorlar 50az önce tvde gördüm piyasada 3.5milyon sahte dolarla euro varmış
Para mı ya o, herhangi bir malum partigenclik kollari başkanı kahvaltıda tost niyetine eziyor o parayıaz önce tvde gördüm piyasada 3.5milyon sahte dolarla euro varmış
vay be ben bu kadar olduğunu bilmiyordumçok da benziyo biliyon mu tlyi ayırabilirsin sahtesini ama dolar euro uzman değilsen yedirirler bizim eski iş yerine gelip kasiyer kızları kandırıyorlardı
3.5milyon değil kanka dün izledim haberi 5-10 yer verdi 600milyon € varmış.az önce tvde gördüm piyasada 3.5milyon sahte dolarla euro varmış
Elimde temiz bir köprü var ilgilenirmisin abim sana uyguna bırakırımElbet bir zincirleme reaksiyon gösterecek ben inanıyorum eninde sonunda .
knka kağıt halinde 3.5milyon yani ortalama bitanesini 100 dolardan say3.5milyon x 100 dolar sonra tlye çevir az buz para değilPara mı ya o, herhangi bir malum partigenclik kollari başkanı kahvaltıda tost niyetine eziyor o parayı
Bir umuttur yaşamak ne olduğunu bilmediğimiz bir umudumuz var hala diyelim her yüz yılda bir dahi çıkar derler belki bir mucize kurtuluş gerçekleşir diye umuyorum napim.Yav şaka mısın hâlâ inanıyorum dio. Siyasete girmek istemiyorum ama adamlar bebek katilini meclise getirelim konuşsun diyor bu halk hâlâ izliyor. Sen inanıyorum birgün tepki gösterecekler diyorsun
@Brinzelordknka kağıt halinde 3.5milyon yani ortalama bitanesini 100 dolardan say3.5milyon x 100 dolar sonra tlye çevir az buz para değil
''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..Lan bu kadar o***** ç***** nasıl anlatayım küfürsüz?Yav şaka mısın hâlâ inanıyorum dio. Siyasete girmek istemiyorum ama adamlar bebek katilini meclise getirelim konuşsun diyor bu halk hâlâ izliyor. Sen inanıyorum birgün tepki gösterecekler diyorsun
Rabbım Lut kavmini helak etti bir de bunlari bu ülkenin başına getirip öyle helak ediyor.bunlar yüzünden haber açıp bakmıyorum bile bu halk gariban bunların umrunda bile değil
Oynayan değildir heraldeAfedersin donum var gelsin alsın
Reis konu açtım gelirmisin roll konusu 😂Aynen bu halk sandığımız kadsr basiretsiz değil. Sandığımızdan daha basiretsiz