Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yasal Siteler Hk.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,025
1,545
113
Dostlar bildiğiniz gibi Misli Tuttur vb yatırım yaparken çok kesinti alıyor Enpara kullanmıyorum komisyonsuz nasıl yatirabilirim sistem deneyeceğim skor şeklinde varsa fikir alırım.
Bunların üye barındıramamasinin bir sebebi de bu komisyonlar. Niye size vereyim ki kupon yapacağım meblağayı?

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,044
24,784
113
Dostlar bildiğiniz gibi Misli Tuttur vb yatırım yaparken çok kesinti alıyor Enpara kullanmıyorum komisyonsuz nasıl yatirabilirim sistem deneyeceğim skor şeklinde varsa fikir alırım.
Bunların üye barındıramamasinin bir sebebi de bu komisyonlar. Niye size vereyim ki kupon yapacağım meblağayı?
Devlet komisyon almadan bi iş yapar mı sence?

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,638
861
113
Bilyonere direk havale il gonder 3 4 TL keser ozaman

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,025
1,545
113
Fibabank ücretsiz ordan yapıyorum. Sağ olun dostlar

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
636
113
enpara harıcı komısyonsuz yasal sıte yok gıbı suan

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,810
2,261
113
Aga fibabank kullan kuruş vergiye gitmiyor ama çekim de her şekil vergi vermek zorundasın 😁

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
492
197
43
komisyon aldıklarını yeni öğrendim ahashsah yasalda oynamamak için 99. sebep