Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yatırımı Olmayanlar Neden Bunu Yapıyor ?

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Çokça merak ettiğim bir konu var.

Şimdi bildiğiniz üzere forumda sponsor firmalar etkinlik düzenliyor eyvallah katılıyoruz veya katılıyorsunuz anlamadığım bir şey var veya anlam veremediğim

Okuma yazmada mı sorununuz var yoksa bilerek mi yapıyorsunuz neden yapıyorsunuz oda bilinmeyen bir konu zaten arkadaşlar siteler diyor ki sitemize minimum 50 TL yatırım olan arkadaşlar bu etkinliğe katılabilir. Yatırımı olan veya yatırım yapacak olan arkadaşlar zaten katılsın.

Ama SON İŞLEM BONUS ve YATIRIMI OLMAYAN bazı beyni çalışmayan arkadaşlar niye katılıyor bu etkinliğe hem başkasının önüne geçmiş oluyor hemde ona çıksa bile zaten yararlanamiyor bu neyin kafası? Bunu bir kaç defadır görüyorum ve açıkçası bu arkadaşların okuduğunu anlamada sıkıntı yaşadığını düşünüyorum.

Etkinlikten 20 kişi yararlanacak 10 kişinin yatırımı yok boşu boşuna milletin önüne geçiyorlar.
Sıkıntılı bi arkadasa benziyosun sen. Orda bendede yatrim yok yaziyo.yatirimi yapip bnusumu aldim ben. Benim uyeligim forumun panelinden. Biz senin gibi başka forumlardan uye olupda burda bonus kovalamiyoruz. Son islem bonus oldugu halde katilanda senin gibi beyin yoksunudur zaten

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
MAdem bu kadar taktın bu konuya yalandan yere bu konuya sinirleniyorum gibi yapıp bu açıklamayı yaparak daha az kişiye para vermenin mutluluğunu yaşayacağına deki yatırımı olmayanlar kalmayana kadar ilk 20 kişiye verilecektir de. Boş siyaset yapma
Sen kime kızdın şimdi ben onu anlamadım :d

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
MAdem bu kadar taktın bu konuya yalandan yere bu konuya sinirleniyorum gibi yapıp bu açıklamayı yaparak daha az kişiye para vermenin mutluluğunu yaşayacağına deki yatırımı olmayanlar kalmayana kadar ilk 20 kişiye verilecektir de. Boş siyaset yapma
Kral sen çok yanlış okumuşsun sende mi bu arkadaşlardansın yoksa ? :) kuralları ben belirlemiyorum sadece uymayan kisiler niye sürekli aynı şekilde davranıyor diyorum

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Sıkıntılı bi arkadasa benziyosun sen. Orda bendede yatrim yok yaziyo.yatirimi yapip bnusumu aldim ben. Benim uyeligim forumun panelinden. Biz senin gibi başka forumlardan uye olupda burda bonus kovalamiyoruz. Son islem bonus oldugu halde katilanda senin gibi beyin yoksunudur zaten
Dost bak ne yazmışım :) yatirim olan veya yapacak arkadas zaten katilsin alakası olmayan vatandaş için diyorum ben onu güzelce oku lütfen

Ekli dosyalar

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Dost bak ne yazmışım :) yatirim olan veya yapacak arkadas zaten katilsin alakası olmayan vatandaş için diyorum ben onu güzelce oku lütfen
Orda bende varim. Katildigimda tam okumamistim.konuda yatrim yok yazinca 100 yatrdm bonusu aldim. Başta anlasaydm katilmazdim zaten. Son işlem bonus olupta etknliklere katilanlara savaş açanlara benim zaten

Werty07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
376
144
43
Arkadaşim eleştiri ve şikayetin sözüm yok fakat admin bir konu paylaşıyor bu siteyle sponsorluğumuz sona ermiştir diye altına yorum yazılıyor hoş geldin hayırlı olsun diye herkes msj atıyor dün bende iki kişiye 100tl çekiliş diye yazılan başlıkta yorum yaptım bol şans diye arkadaşa gol oldu tebrikler msj attım yani ben bu msj atmakla hatalımı oldum sonuçta çekilişe ben katılamadım bonu bir gün önce aldım bu çekilişe giremedim ama diyosanızki msj bile yazmayın bu konulara yazmayalım

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Orda bende varim. Katildigimda tam okumamistim.konuda yatrim yok yazinca 100 yatrdm bonusu aldim. Başta anlasaydm katilmazdim zaten. Son işlem bonus olupta etknliklere katilanlara savaş açanlara benim zaten
Dost ben örnek olarak gösterdim o konuyu zaten id idleri karaladım böyle yapıyorlar diye sen varsın o var bu var demiyorum genel anlamda diyorum muscle falan mesela yatirim isteyen siteler etkinlik yapsalar bile bu sürekli olan bi olay neden öyle yapıyorlar diyorum konunun seninle bi alakası yok yada o çekilişle

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Dost ben örnek olarak gösterdim o konuyu zaten id idleri karaladım böyle yapıyorlar diye sen varsın o var bu var demiyorum genel anlamda diyorum muscle falan mesela yatirim isteyen siteler etkinlik yapsalar bile bu sürekli olan bi olay neden öyle yapıyorlar diyorum konunun seninle bi alakası yok yada o çekilişle
Ben yedek seçme taraftariyim çekilişlerde. Ve iki defa son işlem bonus olupda etkinliklere katilanlara bloke konulsun

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Arkadaşim eleştiri ve şikayetin sözüm yok fakat admin bir konu paylaşıyor bu siteyle sponsorluğumuz sona ermiştir diye altına yorum yazılıyor hoş geldin hayırlı olsun diye herkes msj atıyor dün bende iki kişiye 100tl çekiliş diye yazılan başlıkta yorum yaptım bol şans diye arkadaşa gol oldu tebrikler msj attım yani ben bu msj atmakla hatalımı oldum sonuçta çekilişe ben katılamadım bonu bir gün önce aldım bu çekilişe giremedim ama diyosanızki msj bile yazmayın bu konulara yazmayalım
O konu ile bu konunun alakası ne dostum

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Dost tekrar belirtiyorum bak ben o konuyu örnek vermek için gösterdim ki kullanıcı adları dahil site cekilis ismi bile gözükmüyor yani sen varsın Ahmet var Mehmet var diye demiyorum belirli kişiler zaten sürekli yapıyor yatirim yapacak veya yapmış olanlar zaten alıyor bunda bi sorun yok ki
Biliyorum ben o kişileri. Kasten katilanlar 2. 3. Kere aynisini yaparlarsa daha etkinliklere alinmasin diyorum bende. Hergun banlanan uyeler paylasiliyo, etkinlige katilamayacklar diye yeni konu acilsin hergun paylaşilsin,sonra kimse son işlemi bile bile katilmaz

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Beyler yanlış anlayanlar olacaktır bu attığım görselde kimsenin ismi gözükmüyor ama orada bende vardım öyleydi böyleydi demeyin ben bunu örnek olarak göstermek istedim zaten hepinizin ismini gizledim konunun buradaki kişilerle alakası yok konu kisiler olarak genelde aynı şeyi yapanlarla alakali neden böyle saçma hareketlerde bulunduklarını merak ettim sadece yazık günah zaten boşuna boşuna sanş sonduruyorlar başka ise yaramıyor yaptıkları

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Site etkinliklerinden bahsediyoz. Senin dediğib şahis etkinligi

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Ben senin içi
Ben senin açtığın konuya sözüm yok olmadığını söyledim dostum
Senin bahsettiğin ise çekilişe katıl katılma cok mühim değil valla begen gec istersen bol şans bile deme öyle yapan cok var bugun 20 lira için sigara param yok diyen adam yarin kasa 500 diye roljng aciyor yada bugun sana reis kupon tutmuş bi sans parası diyen adam yarin çekilişte onun istediği gibi bisey olmasın hemen sana saldırıyor bu nedenle kimseyi takmaya gerek yok benim sahsen 1 milyon TL param olsun 20 tl çekilişe yine katılacam sırf o çakallar yüzünden

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Skıntı yok dusting34 de yatrim yok yaziyor orda.ilk yatrimi yaptim cekilis bnusunu tlp ettm eklediler. Siteden memnun kalmadm ayri mesele

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Biliyorum ben o kişileri. Kasten katilanlar 2. 3. Kere aynisini yaparlarsa daha etkinliklere alinmasin diyorum bende. Hergun banlanan uyeler paylasiliyo, etkinlige katilamayacklar diye yeni konu acilsin hergun paylaşilsin,sonra kimse son işlemi bile bile katilmaz
Buda olabilir ekstra bir is çıkmış oluyor sevgili modlarımız icin yorucu olabilir yada mod kadrosu genislerse sırf bu isler icin biri olabilir oda güzel olur iyi fikir ama kasıtlı yapanlar etkinliklerden uzaklaştırılması güzel olur

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Skıntı yok dusting34 de yatrim yok yaziyor orda.ilk yatrimi yaptim cekilis bnusunu tlp ettm eklediler. Siteden memnun kalmadm ayri mesele
Ya yazsin yazmasın o cok önemli değil en yakin o konu var diye oradan aldim ben yoksa çok önceki etkinlikler hele fb gs derbi haftası etkinlikleri falan bi dünya böyle yapan var o yüzden belirttim küçük bi gorselle konunun şahısla alakası yok zaten sürekli yapan kendini bilir