- 11,523
- 7,233
- 113
Son 1
Oldu oooo 😃
gelirse maç 60 tl oda papara kesinti yapacak 😂😂Geldi geldi kasa kaç 1k yı kaç tl geçtin 😃
Havadan parayı 1000 lira yaptın keşke konu açmasaymışsın neyse60 tl dost oda
gelirse maç 60 tl oda papara kesinti yapacak 😂😂
Gelip qidio dost😂😂gelmiş sanırım
cekimi beklerken takılıyım burdaGelip qidio dost😂😂
O manada demedim😑😑cekimi beklerken takılıyım burda
Ben kaybettim 😀Mücahitin parasıyla kaybeden çıkmadı daha 😂
İlk mesajını adama yazarsan forumda normal tabi kaybetmen 😃Ben kaybettim 😀
Adam 12 mayis 2023 de kayit olmus msj sayisi 3 şaşırtıcı demi dost😂😂bi anda online olmasuİlk mesajını adama yazarsan forumda normal tabi kaybetmen 😃
En son bir forumda 2011 2012 senesinde takılıyordum sanırım burayada yeni keşfettim sayılır 😀İlk mesajını adama yazarsan forumda normal tabi kaybetmen 😃
Ben kimsenin günahını alamam😃Adam 12 mayis 2023 de kayit olmus msj sayisi 3 şaşırtıcı demi dost😂😂bi anda online olmasu
Tam da gün ve saatinde gelmişsin hoşgeldin 😃En son bir forumda 2011 2012 senesinde takılıyordum sanırım burayada yeni keşfettim sayılır 😀
Biraz öyle oldu gibi birde şans gülseydi tam olacaktı 🤣 hoşbuldum reis 🙂Tam da gün ve saatinde gelmişsin hoşgeldin 😃
Evet bencede ole kötülükler ypmayalim pozitif dusunelim belki. Bi anda eli yanlislikla formun linkine carptu girdi o konu denk qeldi olamazmi aaa😂😂Ben kimsenin günahını alamam😃
O yazilan yorumun ustune bencede bu iyi qder insanlarımız bole maalesef😴😴Hadi iyi sabahlar arkadaşlar
Valla çok şans ötürü oldu normalde deneme bonuslarına bakıyorum sitelere kayıt oluyorum falan ama bu bildirimin yanında bir şimşek işareti çarptı gözüme ona basınca öyle denk geldi odaEvet bencede ole kötülükler ypmayalim pozitif dusunelim belki. Bi anda eli yanlislikla formun linkine carptu girdi o konu denk qeldi olamazmi aaa😂😂