- 3,443
- 1,706
- 113
Kral iyi etmişsin Bonusunu da al, Enayi gibi Ultra Paralar vermeye gerek yok bir hat olmuş 700 TL Babası zengin alayının bakma 😂Aynen faturalı vermedi
Kral iyi etmişsin Bonusunu da al, Enayi gibi Ultra Paralar vermeye gerek yok bir hat olmuş 700 TL Babası zengin alayının bakma 😂Aynen faturalı vermedi
Geçen hafta 4 tane hat aldım iş için 3 Turkcell 1 vodafoneEn son ne zaman aldın Hocam ?
Güzel demek icra davaların daha sonuçlanmamışGeçen hafta 4 tane hat aldım iş için 3 Turkcell 1 vodafone
Hocam 2013 ve 2020 yılları aralığında 15 16 tane icralık hattım var neyden bahsediyosun hepsi de açık duruyor şuan faturasız hattı isteyen alabilir sonuç olarak operatör için bir riski yok fatura olmadığı süreceGüzel demek icra davaların daha sonuçlanmamış
Hocam benim de vardı verilmedi ben 2008 de taktım kırmızı çizgi yemişim Herkese farklı olabilir. 15 tane icraalık hatta biraz garip olmuş. Şuanda aldığın nefese el koymaları lazım. Banka hesaplarındaki paralara bloke attırması lazım dı kanunlara göre eski yasalardan bahsediyorum. 2013 dosyası 2 yılda çözülür 2018 yasası çıkmadan önce Kusura bakma ama kapına icra memurları dahi gelmesi lazımdı ama gelmemiş şükürler olsun ki. Ödemediysen kapanmış dosyan Sonra da Devlet bunu alacak listesine eklemiştir. Bana vermiyorlar 2 icra dosyasından dolayı geçmişten kalma ödemedim ödemeyeceğim de itliğine, faturası alamıyorum Vodofone dan da alamıyorum. Turkcell de vermiyor hiçbiri. Sen aldıysan şükür et herkes için aynı şey geçerli olmayabilir.Hocam 2013 ve 2020 yılları aralığında 15 16 tane icralık hattım var neyden bahsediyosun hepsi de açık duruyor şuan faturasız hattı isteyen alabilir sonuç olarak operatör için bir riski yok fatura olmadığı sürece
Kapalı değil hocam dosyalar hepsi açık normalde dediğin gibi kapanması lazım ama sürekli dosyada yenileme yapıyorlar bende odemiyorum ödemem de zaten icra borcunu söz verip ödemek kerizlik bu devirde kimse kılına dokunamaz borcu odemedin diyeHocam benim de vardı verilmedi ben 2008 de taktım kırmızı çizgi yemişim Herkese farklı olabilir. 15 tane icraalık hatta biraz garip olmuş. Şuanda aldığın nefese el koymaları lazım. Banka hesaplarındaki paralara bloke attırması lazım dı kanunlara göre eski yasalardan bahsediyorum. 2013 dosyası 2 yılda çözülür 2018 yasası çıkmadan önce Kusura bakma ama kapına icra memurları dahi gelmesi lazımdı ama gelmemiş şükürler olsun ki. Ödemediysen kapanmış dosyan Sonra da Devlet bunu alacak listesine eklemiştir. Bana vermiyorlar 2 icra dosyasından dolayı geçmişten kalma ödemedim ödemeyeceğim de itliğine, faturası alamıyorum Vodofone dan da alamıyorum. Turkcell de vermiyor hiçbiri. Sen aldıysan şükür et herkes için aynı şey geçerli olmayabilir.