- 871
- 141
- 43
Alan oldu mı icralıkİcralık olana veriyor. Mu beyler limiti
Alan oldu mı icralıkİcralık olana veriyor. Mu beyler limiti
Şikayet hakkı nasıl doğuyor şikayet hakkı olsa bozum yapanların hepsi sipariş gelmeden ödeme yapmam dermiBenden size tavsiye parayi almadan sakın siparis vermeyin şikayet hakkınızda bulunmaz fakat karşı taraf parayı ödeyip de siparişi teslim etmez seniz para yollayan kişinin şikayet hakkı olur
nasilSipariş verince belli olur yuzde 20 bozum aktif
1 ocakta başlıyor ödeme öyle gösteriyor sipariş verdim hazırlanıyor yazıyor sonrasında bir işlem olacak mı acabaSipariş verince belli olur yuzde 20 bozum aktif
İcralık veriyor mu1 ocakta başlıyor ödeme öyle gösteriyor sipariş verdim hazırlanıyor yazıyor sonrasında bir işlem olacak mı acaba
Adam ol önce kimle nasıl konuşulacağını öğren öküz herif veriyor icralık olana daSoru sorduk kör müsünüz
mesajı görsem cevap veririm emin olSoru sorduk kör müsünüz
Asıl icralık olana veriyorlar odeyemeyecegini bildikleri için 10 k verip 100 k alacaklar misss gibi iş helal olsun adamlara hatta 10 k bile değil ürünler 2 / 3 katı fiyat olduğu için 4/5 k anca veriyorlar yani tam sazan sarmalıİcralık veriyor mu
Sen bilmiyorsan kanunları ben ne yapım biladerŞikayet hakkı nasıl doğuyor şikayet hakkı olsa bozum yapanların hepsi sipariş gelmeden ödeme yapmam dermi
nasıl yapalımBozum yapacaklar siz koca bir Malsiniz. Hem önden para istiyorsunuz hem acil bozum
kimse yok mu bozmam lazımnasıl yapalım
Sana cevap vermek zorunda mi herkes cahilSoru sorduk kör müsünüz