bilse niye isyan etsin tostÖnceden belliyse sonuclar mac versende kupon yapsak kral
bilse niye isyan etsin tostÖnceden belliyse sonuclar mac versende kupon yapsak kral
Harbiden bütün agır gelir enişte sonra camda biri vardı dersinenişte suan karnım acıktı tok olsa bıle bı butun yağ gibi kayar
Bursa Çınar Kokarec gittin mi iskorpit selamı var de 2 tam yersin dost herkeze vermem bu promosyon kodunu @ShellacYapma yaaa ben bu saatlerde hep yerim son paramı bile vermıslıgım vardır @erhanbey22 bilir
bizi bozmaz enişte biz 3 çeyreği atıstırmalık olarak yıyozHarbiden bütün agır gelir enişte sonra camda biri vardı dersin
Helal enıste Kokarec yidigimiz zaman mı dedim ben sana cam da biri var diye 🤣🤣🤣bizi bozmaz enişte biz 3 çeyreği atıstırmalık olarak yıyoz
Bol şans dost
aynen enişte ondan pacayı kurtarsak delikler acılcak zaten aw gulyabanısını gorduk gorelı 31 cevre atmadı bı dahaHelal enıste Kokarec yidigimiz zaman mı dedim ben sana cam da biri var diye 🤣🤣🤣
Aslında birsey soylucektı de biz hemen ortalıgı 56 yaptıkaynen enişte ondan pacayı kurtarsak delikler acılcak zaten aw gulyabanısını gorduk gorelı 31 cevre atmadı bı daha
yok o cam dıbındekı votkayı goturmeye geldi de sen uyanınca kactıAslında birsey soylucektı de biz hemen ortalıgı 56 yaptık
Normalde top patlasa uyanmıyan adamım nasıl uyandıysak aw demekkı votkaya odaklımısızyok o cam dıbındekı votkayı goturmeye geldi de sen uyanınca kactı