- 798
- 333
- 63
Arkadaşlar tam 10 tane bilet aldım şansıma cıkarsa yorum yapanlarin hepsine 20 k
şansımızı deneyelim ne olur ne olmaz hahahaArkadaşlar tam 10 tane bilet aldım şansıma cıkarsa yorum yapanlarin hepsine 20 k
Nasip kardes sen yerini aldinşansımızı deneyelim ne olur ne olmaz hahaha
Seni çıkarsa formda bulursak tabi 🤣🤣🤣🤣Arkadaşlar tam 10 tane bilet aldım şansıma cıkarsa yorum yapanlarin hepsine 20 k
okadar parayi napip ilk paylasicagim yer burasi keske ciksindaSeni çıkarsa formda bulursak tabi 🤣🤣🤣🤣
Yok kanka nasip gelsin para sizin kopeginiz olsunÇıksa forumu unutursun kanka
Önvelik 20k baskan dmden devamiDost bana 22k olur mu
Oda doģru nasipŞeffaf bi çekiliş olsa alınır da bilemedim
1 kac sene saklarim nerden bileceklerSana çıkarsa zaten o para eline geçmeden dayılar ensende biter senin yerine güzel yerlere dağıtırlar paranı koruma adı altında
Bol şanslar beyaz adam. Umarım dolarlar sana çıkarda yeşil adam olursunArkadaşlar tam 10 tane bilet aldım şansıma cıkarsa yorum yapanlarin hepsine 20 k
Kac senedir almiyom istanbula gittm nimet abladan aldimBilet falan yalan dolan şeyler inanmayın sitelere
Hadi bakalım bol şans herkeseArkadaşlar tam 10 tane bilet aldım şansıma cıkarsa yorum yapanlarin hepsine 20 k
Hee şu mesele. MK bende sitelere yatırım yapıp alınan biletlerden zannettim umarım sana çıkar benide görürsün.Kac senedir almiyom istanbula gittm nimet abladan aldim