- 15,926
- 6,343
- 113
Sabah sabah güzel kazanç
Aynen dost güzel paraSabah sabah güzel kazanç
Hadi sende kazan ıban verelim slskdlsmAynen dost güzel para
O günlerde gelir be dost zor zamanlardayiz iş yok para yokHadi sende kazan ıban verelim slskdlsm
Para var huzur varKız istemeye geldik otelde dinleniyorum akşama kız isticez kendime 😂
Ne alaka olum valla evim var arabam var Allaha şükür 38 bin maaşım var 3 ocakta doğum günü bonuslarını alıp bırakıcam kumarı daPara var huzur var
Maaş 60 bin yine yetmiyorNe alaka olum valla evim var arabam var Allaha şükür 38 bin maaşım var 3 ocakta doğum günü bonuslarını alıp bırakıcam kumarı da
Kumar oynadıktan sonra 300 bin lira bile alsan yetmezMaaş 60 bin yine yetmiyor
Hahahhaha rabbim utandırmasınKız istemeye geldik otelde dinleniyorum akşama kız isticez kendime 😂
Maaş 60 bin yine yetmiyor
Sadede gelin sigarayı kimmaliyorNe alaka olum valla evim var arabam var Allaha şükür 38 bin maaşım var 3 ocakta doğum günü bonuslarını alıp bırakıcam kumarı da
Amin kankam inşallahHahahhaha rabbim utandırmasın
Hadi tebrikleröldük öldük dirldik ya aslan goulding
Asgari ücretle çalışıyorum. Benim 3.5 katım para alıyorsun. Para kolay kazanılmıyor. Bırak dost. Sonu yokMaaş 60 bin yine yetmiyor
Öyle vallahi kumar oynayan adam isterse 100 bin olsun yine bataktadırAsgari ücretle çalışıyorum. Benim 3.5 katım para alıyorsun. Para kolay kazanılmıyor. Bırak dost. Sonu yok
Ödül var mıSadede gelin sigarayı kimmaliyor
Konu sahibi ben değilim dost ben odulsuz konu açmam bilirsinÖdül var mı