- 25,357
- 12,928
- 113
Yesillendirelim de kaçta biterse bitsin dostkasa ata ata gidecem şans yaver giderse akşam 5 gibi biter
Yesillendirelim de kaçta biterse bitsin dostkasa ata ata gidecem şans yaver giderse akşam 5 gibi biter
Onda var zaten dost oldukça atıyor sağolsun
Hastaydı en son merak ettim.dostBabam iyidir dost da babam ne alâka
Yok dost babam hasta değildi olsa da buraya hasta diye yazmam dost karıştırıyorsunHastaydı en son merak ettim.dost
Yanlış.hatirladim.o.halde kusuruma bakma 🤣Yok dost babam hasta değildi olsa da buraya hasta diye yazmam dost karıştırıyorsun
Akşam 5 diyorBen maç başlayana kadar schindlerin listesini izlemeye gidiyorum 🤣 liste yapmanın inceliklerini ogrenicem
Bol şanslar dost tskipeteyizEkli dosyayı görüntüle 683636
hedefe ulaşırsak 6 arkadaşa 500 olarak ulaşırız 3 4 adımda biter umarım
Bolşans dostEkli dosyayı görüntüle 683636
Bende de var ama ben atmıyorumOnda var zaten dost oldukça atıyor sağolsun
Oley yuppi şurada 7 saat sigarasız kalacağız altı üstü
Sahiden la Muro hiç kimseye para attimi bugüne kadar şahit olanınız varmı gerçekten meraktan soruyorum hiç şahit olmadımOnda var zaten dost oldukça atıyor sağolsun
Bu turnuva çok güzel iki zayıf kulüp var biri Nec diğeri de Tayvan takımıydı o da zayıf kalıyorEkli dosyayı görüntüle 683636
Estağfurullah dostYanlış.hatirladim.o.halde kusuruma bakma 🤣
Bende de var ama ben atmıyorum
Bana atıyor dost sağolsunSahiden la Muro hiç kimseye para attimi bugüne kadar şahit olanınız varmı gerçekten meraktan soruyorum hiç şahit olmadım
Bol sans kardesEkli dosyayı görüntüle 683636
Adamın babasını hasta edecen la zorlaYanlış.hatirladim.o.halde kusuruma bakma 🤣
İyi bari en azından bunada sahit olduk bir kişi bir kişidir dostBana atıyor dost sağolsun
Ahahahahah birinin babasına inme inmişti de kimdi acabaAdamın babasını hasta edecen la zorla
Banada attı adamın flama taşıyanıSahiden la Muro hiç kimseye para attimi bugüne kadar şahit olanınız varmı gerçekten meraktan soruyorum hiç şahit olmadım
Bu sekil 3 adımda 20k olur zaten kardeş umarım basarirsinEkli dosyayı görüntüle 683636