- 8,934
- 2,171
- 113
Kaçırdııı
Knka bonus 4 lü kombine yaptım 2 maç daha var bundna baskaBu gelirse saat 15.00 te
BC Kiev - OBK Bipa Odessa MS 1 kanka 1.97 oranı var müthiş
Kanka roll hedefi kaç bugün,bunlar gelirse yeterli mi kazançKnka bonus 4 lü kombine yaptım 2 maç daha var bundna baska
Yeterli knka eger öderse site bana birisi dedi 4 maç 1.4 yapınca kazancı çekebiliyorum dedi o doğruysa eger hedefim tamam 4.5 lens param çıkıyor Çok sükürKanka roll hedefi kaç bugün,bunlar gelirse yeterli mi kazanç
Kupon burda kaldı 2 naöŞöyle birşey denedik bakalım olursa egis basket ve Ankara canlı su an
Hadi bakalim buda geldi digerlerinde bol wonlamalar.. ben kaçar kupon sonuna bakacam umarim iyi wonlarsin.. ana parayida katlaman dilegiyle.. 👍Wonnnnnn
Gelir kankabu maclar,sonra 1.40 ta bizim sansimiza dene bari 😅😅Antalya 2 gol
Sivas yenere kaldı kupon
La bi lensi alamadin 6 aydir 😁Yeterli knka eger öderse site bana birisi dedi 4 maç 1.4 yapınca kazancı çekebiliyorum dedi o doğruysa eger hedefim tamam 4.5 lens param çıkıyor Çok sükür
Knka 4.5 K cebime koayayımda sonrası farketmez oynarım size de birşey ayıpsın tabi tek su maçlarda sorun çıkmasın yarın sabah uçağım var İzmir’e gidicem parayı pç edersem sıcısGelir kankabu maclar,sonra 1.40 ta bizim sansimiza dene bari 😅😅
Yok reis 1 ay oldu daha 😁La bi lensi alamadin 6 aydir 😁
Bu altyapıda bonus Max aldığın bonus kadar ekleniyorAntalya 2 gol
Sivas yenere kaldı kupon
Yok kanka korkma, geçen ki gibi 154.5 alt basmadin ya gelir bunlar rahatımKnka 4.5 K cebime koayayımda sonrası farketmez oynarım size de birşey ayıpsın tabi tek su maçlarda sorun çıkmasın yarın sabah uçağım var İzmir’e gidicem parayı pç edersem sıcıs
Sacma sapan isler yahuKanka
Bu altyapıda bonus Max aldığın bonus kadar ekleniyor
Kaç kazandın su anda bilmiyorum ama
Atıyorum 1k yatirdin 1k aldın Max bonustan ana Parana 1k ekleniyor