- 25,368
- 9,759
- 113
2 gol kaldi
Aga 10 kişi vardı hatırlayamadım kalsaydın yazsaydın ayıp yaptığın sor bakayım çektiğim an burda olan kime vermemeliyim herkese verdim para konusu yapmayyalım ayıp ettin su an resmenAdama böyle söylenmez tutamayacağınız sözler vermeyin
Kanka geliyo bunlar,ben Dm ye geçiyorum hahaha,😊Seri gelsin hadi goller
Dostum zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz yemin ederim varya. Verdiğiniz sözün farkında değilsiniz ben bir şey demiyorum nicelerini kazan hadi eyvallahAga 10 kişi vardı hatırlayamadım kalsaydın yazsaydın ayıp yaptığın sor bakayım çektiğim an burda olan kime vermemeliyim herkese verdim para konusu yapmayyalım ayıp ettin su an resmen
Yazin az para vermedin bize sen takma oyle yapanlara cevap verme bile raporla gitsin rolling konularinda para muhabbeti yapmak bile yasak ki zaten dünkü kasan sifirlandi ben takip ediyorum ama artik cok yazmiyorunTek tek not alacaksam ben boşa burda kupon atıyorum aga ayıp ya vallaha
Aga sen neyin kafasını yaşıyorsun uzatiyorsun? Ayıp derken? Kimin yaptığı ayıp yaTek tek not alacaksam ben boşa burda kupon atıyorum aga ayıp ya vallaha
Kardeş adam kasayı goldena attı kaybettiAga sen neyin kafasını yaşıyorsun uzatiyorsun? Ayıp derken? Kimin yaptığı ayıp ya
Abi ben bana verilen söze bakarım. Söz verdiysen tutacaksın üste çıkmaya çalışmayacaksın diyeceksin o zaman dün sana söz verdim ama kaybettim diyeceksin.Kardeş adam kasayı goldena attı kaybetti