Payfix atayimmi kral dünden ilk ismaile aticam diyordun çünküSlota bulaşmasam dün kaybetmezdim gene bu ara masa tenisi oranım %80 şaka maka 10 attığımın 8 ş geliyo massallah
Payfix atayimmi kral dünden ilk ismaile aticam diyordun çünküSlota bulaşmasam dün kaybetmezdim gene bu ara masa tenisi oranım %80 şaka maka 10 attığımın 8 ş geliyo massallah
Gönder gelsin8 dakkada ödendi adamsınız
Şimdi bi basket atıcam tek maç farklı sitede maksat birkaç arkadaş daha işini gördün
Kral ben burdayım yahuuu8 dakkada ödendi adamsınız
Şimdi bi basket atıcam tek maç farklı sitede maksat birkaç arkadaş daha işini gördün
Sporda da kazanmiyoz ki be kazansakta gidiyor bı şekil en iyisi kazanınca harcamakvalla hiç girmem hiç de guvenmem slota
Vayy hangi site8 dakkada ödendi adamsınız
atlas gibi duruyoVayy hangi site
Ganobetatlas gibi duruyo
Gönder gelsin8 dakkada ödendi adamsınız
Atlas kral ya çekimi veriyom hemen mail geliyor ödendi diyeatlas gibi duruyo
Kesene bereket dostGanobet
Para gelsinde hangi bet oldugu onemli degilGanobet
GÖnderKupon geliyor
Bol şans kralKupon geliyor
kuponyokİçime pis doğdu güzel oran kasa basamadım limit koymuş bunkadar bastım gelicek Ama
kuponu yükleİçime pis doğdu güzel oran kasa basamadım limit koymuş bunkadar bastım gelicek Ama
İnşallah takipteyimİçime pis doğdu güzel oran kasa basamadım limit koymuş bunkadar bastım gelicek Ama