- 220
- 42
- 28
Dostum bu çalışma muafiyet izni
Yanlış evrak indirmişsin
Yanlış evrak indirmişsin
Napcam peki nasıl başvurcam biri yardımcı olabılır mi acil ya izmite gitmem gerekDostum bu çalışma muafiyet izni
Yanlış evrak indirmişsin
Bende onu düşünüyorum çalışmıyorum ikametgah adresime gitmem gerek başvururken de öyle yazdım açıklama kısmınaO sms banada geldi ama ben çalışanım tabi ondan imzalattım. Sen direk yola çıkabilirsin sorun yok e devleltini açar gösterirsin olmadı
Reis valla kesin diye bisey soyleyemiyorum. Ülke ülke degil .adamlar s..kine gore surekli bisey degistiryor uyguuluyor. Ulkeden cok yaşarin kahvesi gibi. Oyuzden kesin bisey soyleyemiyom. Sen cik yolla Allah buyukturKesin bilen var mı arkadaşlar onaylandı yazıyo ben izmitte oturuyorum ama bi yerde çalışmıyorum gitmem gerek bu onaylandı yazanı göstersem yetiyo mu
Valla öyle yapcam reis gitmem gerek kimsenin keyfini bekleyememReis valla kesin diye bisey soyleyemiyorum. Ülke ülke degil .adamlar s..kine gore surekli bisey degistiryor uyguuluyor. Ulkeden cok yaşarin kahvesi gibi. Oyuzden kesin bisey soyleyemiyom. Sen cik yolla Allah buyuktur
Git kardesm yolun acik olsun bosver yasalari kanunlari 12 yasinda cocuk 1nisanda baskanlik koltugunda oturuyorda ulke yonetiyor gibi dusun . Herkea kafasina gore )Valla öyle yapcam reis gitmem gerek kimsenin keyfini bekleyemem
Bilet kescem güvenemiyorum bunlara ne durumlara düştük yaGit kardesm yolun acik olsun bosver yasalari kanunlari 12 yasinda cocuk 1nisanda baskanlik koltugunda oturuyorda ulke yonetiyor gibi dusun . Herkea kafasina gore )