- 2,111
- 1,132
- 113
Arkadaşlar YouTube hiç kanal actinizmi ve daha çok hangi videoları izliyorsunuz veya açmayı düşündünüz mü ne tarz videolar çekmeyi düşündünüz fikirleriniz varmı bu konu hakinda biraz muhabet edelim fikir alışverişi olur
Dostum ilgi alani ve hangi yas grubuna hitap edeceksin bu onemli en bastaArkadaşlar YouTube hiç kanal actinizmi ve daha çok hangi videoları izliyorsunuz veya açmayı düşündünüz mü ne tarz videolar çekmeyi düşündünüz fikirleriniz varmı bu konu hakinda biraz muhabet edelim fikir alışverişi olur
Fikir almak istedim bu yüzden grafikerim video montaj kurgu falan herşeyi yapıyorum zaten ama ne tür içerikler daha çok izleniyor o konuyu arastiriyorumDostum ilgi alani ve hangi yas grubuna hitap edeceksin bu onemli en basta
Hiç sevmiyorum o çocuğu nedense...enes batur abiyi takip ediyorum
Sacma sapan seyler izleniyor dostum valla. Youtube tr bana hitap eden bi alan degil. Akıl kâri emek verilen seylerin hit aldigini gormedim. Baris ozcan var takip edilesi..Fikir almak istedim bu yüzden grafikerim video montaj kurgu falan herşeyi yapıyorum zaten ama ne tür içerikler daha çok izleniyor o konuyu arastiriyorum
Arada izlerim kaliteli videolar cekiyorSacma sapan seyler izleniyor dostum valla. Youtube tr bana hitap eden bi alan degil. Akıl kâri emek verilen seylerin hit aldigini gormedim. Baris ozcan var takip edilesi..
Çalma yerine neden kendin çekmeyi düşünmedin kibenim kanalım vardı trenddeki videoları çalıyodum hep 100 tl param olmuştu tam çekecektim kanalım komple silindi 3 4 kez ihtar yedim süresiz kapatıldı
Telifden haberin yokmuydu dostum 😁benim kanalım vardı trenddeki videoları çalıyodum hep 100 tl param olmuştu tam çekecektim kanalım komple silindi 3 4 kez ihtar yedim süresiz kapatıldı
Cok revacta evet kesinlikle.Arkadaşlar aslında dini konular da çok izleniyor din üzerinden yürüyüp somursem mi 😁
Pubg mobile videoları rekor kırıyor youtuberlar dünyanın parasını kazanıyor ama yetenek lazım ve sağlam bir telefonArkadaşlar YouTube hiç kanal actinizmi ve daha çok hangi videoları izliyorsunuz veya açmayı düşündünüz mü ne tarz videolar çekmeyi düşündünüz fikirleriniz varmı bu konu hakinda biraz muhabet edelim fikir alışverişi olur
Çalma yerine neden kendin çekmeyi düşünmedin ki
hocam biliyordum ama öylesine açmıştım baktım videolar tıklanıyor çalmaya devam ettim ama başaramadımTelifden haberin yokmuydu dostum 😁
En azından sana dava acmamislar telif yakindan dolayıhocam biliyordum ama öylesine açmıştım baktım videolar tıklanıyor çalmaya devam ettim ama başaramadım
Oyun sektörü yaniPubg mobile videoları rekor kırıyor youtuberlar dünyanın parasını kazanıyor ama yetenek lazım ve sağlam bir telefon
kral aleyna tilki kapattırdı kanalımı davaya gerek duymadı heraldeEn azından sana dava acmamislar telif yakindan dolayı
O Ergen'in videosunu niye paylasiyorsun ki 🤣kral aleyna tilki kapattırdı kanalımı davaya gerek duymadı heralde
Benimde bir kanalim vardi bir zamanlar. Cok sacma gibi ama face de pet rescue saga diye bir oyun vardi. O oyunda nasil level gectigime dair. 1 yilda zar zor 200 TL kazandim ve cektim. Daha sonra en az 1.000 abone ve bilmem kac bin izlenme sarti filan geldi. Sartlari saglayamadigim icin adsense hesabim kapandi.Arkadaşlar YouTube hiç kanal actinizmi ve daha çok hangi videoları izliyorsunuz veya açmayı düşündünüz mü ne tarz videolar çekmeyi düşündünüz fikirleriniz varmı bu konu hakinda biraz muhabet edelim fikir alışverişi olur