- 65
- 242
- 33
YORUM YAPAN HERKES DAHİL OLSUN İSTERİM GÖNÜL İSTERDİ Kİ 1K OLSAYDI 10 KİŞİ SEÇSEYDİK AMA OLMADI BAŞKA ZAMAN İNŞALLAH
YOUWIN MALESEF GECIKIYOR AMA PARAMIZ KALMAZ O KONUDA RAHATIZ NASIL YAPACAĞIZ DOSTLAR ÇEKİLİŞİ
Yorum yapan herkes dediği bir kere yorum yapıp çıkanları katmak ne kadar doğru bilmem ama nasıl dersen dostYORUM YAPAN HERKES DAHİL OLSUN İSTERİM GÖNÜL İSTERDİ Kİ 1K OLSAYDI 10 KİŞİ SEÇSEYDİK AMA OLMADI BAŞKA ZAMAN İNŞALLAH
Liste yapabilirimYORUM YAPAN HERKES DAHİL OLSUN İSTERİM GÖNÜL İSTERDİ Kİ 1K OLSAYDI 10 KİŞİ SEÇSEYDİK AMA OLMADI BAŞKA ZAMAN İNŞALLAH
DESTEKLEYENLER DAHA MANTIKLI DOSTUM ASLINA BAKARSAN HAKLISINYorum yapan herkes dediği bir kere yorum yapıp çıkanları katmak ne kadar doğru bilmem ama nasıl dersen dost
Kardeskm yorum yapanlar takip edenler olsun bi mesaj atıp kaçanlar degilYORUM YAPANLARDAN LİSTE ÇIKARTIP BURAYA BIRAKIYORUM DOSTLAR SAAT 12YE KADAR KATILAN KATILMIŞ OLUR,
sen takip edenler listesini buraya at dost hemen yapalım çekilişiYORUM YAPANLARDAN LİSTE ÇIKARTIP BURAYA BIRAKIYORUM DOSTLAR SAAT 12YE KADAR KATILAN KATILMIŞ OLUR,
Bencede totem yapanlar daha mantıklı dostDES
DESTEKLEYENLER DAHA MANTIKLI DOSTUM ASLINA BAKARSAN HAKLISIN
AynenDES
En güzeliDESTEKLEYENLERDEN LİSTE YAPIYORUM ARKADAŞLAR
Teşekkür ettim yorum yapma kaçma işine tüm forum halkı karşı çünküDES
Destek veren yazdığımda neden yanlış anladındostum beğenenlerden mi yoksa destek verenlerden mi yapacaksın önce ona karar ver bence