- 42,723
- 46,399
- 113
Yapamazsa borcu 500 olur dost bizim için sıkıntı yokAtar 500 yapar 250 ni atar dost insanlik oldumu
Yapamazsa borcu 500 olur dost bizim için sıkıntı yokAtar 500 yapar 250 ni atar dost insanlik oldumu
Millet gercek sanacak kimseye borcum yok alacagim var puabbaOnunda bana 250 borcu var dost
@Lazistan08 mesela vereceklı sana 😅Millet gercek sanacak kimseye borcum yok alacagim var puabba
Dost tecefi boyle yapmiyor seni vicdanli sanirdimYapamazsa borcu 500 olur dost bizim için sıkıntı yok
Borç yoksa iyiMillet gercek sanacak kimseye borcum yok alacagim var puabba
Elimiz ayağımız titriyor hadiNerden bildin la puahha
Vicdanliyim yoksa 500 hemen alırdık bak bekliyoruz kaç yıldırDost tecefi boyle yapmiyor seni vicdanli sanirdim
Biz kimse değilizMillet gercek sanacak kimseye borcum yok alacagim var puabba
3 gün içinde vermezsen topuktanDost tecefi boyle yapmiyor seni vicdanli sanirdim
O zaman 1 saat daha beklersin NovaskyVicdanliyim yoksa 500 hemen alırdık bak bekliyoruz kaç yıldır
Hep borçlu , birazda alacaklı olsun.@Lazistan08 mesela vereceklı sana 😅
Bunu demen iyi oldu yanlislikla yazmiyalim Novaskyee3 gün içinde vermezsen topuktan
Aha geldı emanet paranın yıyıcısı ahahahHep borçlu , birazda alacaklı olsun.
Meto sen konunun neresindesin ? 3. Ye ne düşer öğretmediler mi sana
Bekleriz dost sikinti yokO zaman 1 saat daha beklersin Novasky
Şak doğdu güneşim 1🤣🤣🤣🤣Hep borçlu , birazda alacaklı olsun.
Suatimin alacaklarını topluyoruz varmı borcun suatimq alalım hemenDağıtım mı var
@butragueno yakala geldıHep borçlu , birazda alacaklı olsun.
La onuda sevmem ama sendeki başka seviye. Vallahi billahi özgüven kazanına düşmüşsün helal olsunHep borçlu , birazda alacaklı olsun.
Emanet edenmisin , alacaklımısın ? Hangi kapının uluyanısın belli et metoAha geldı emanet paranın yıyıcısı ahahah