- 5,689
- 2,350
- 113
Sevmek zor bu zamanda
Yaşım 30 İstanbul'da yaşıyorum.Yaşın kaç nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama kayinpederinin amacı çok saçma ve sevdiğin kız bu adam ile hiçbir bağlantısı yok ve istese dava açabilir avukat ile görüş alıkoyamaz çocukları çünkü kadın bekar
Saçma değil hickimse torunlarına üvey anne veya üvey baba istemez ha oldu diyelim torunlarını kendi korumasina almak istiyorYaşın kaç nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama kayinpederinin amacı çok saçma ve sevdiğin kız bu adam ile hiçbir bağlantısı yok ve istese dava açabilir avukat ile görüş alıkoyamaz çocukları çünkü kadın bekar
Hiçbirsey olmaz dost sen kıza ulaş anlatYaşım 30 İstanbul'da yaşıyorum.
Küçük kızı nasıl yaptıysa kendi üzerine almış. Evlenirsen çocuğumuzu kaçırdın diye mahkemeye veririm demiş.
Reis kız avukata sormuş bunu evet elinden alır demiş.Hiçbirsey olmaz dost sen kıza ulaş anlat
Irkçılığın bir akıl hastalığı olduğunu biliyormusun?Genetiği bozuk bir ırktan ne vatana nede sana hayır gelir bunlar bugün ülkesini yarın seni bırak bunları ülkemizi bile satarlar boşver defolsun gitsin ülkede kızmı kalmadı 2 cocuklu kadına üzülesin...tek derdi evlenip kanla kazanılan toprakları basit oyunlarla vatandaşlık elde edip tapulamak bunların
o zaman mutluluklar kardesim seni ailesine tercih eden kizla 2 cocukla ve ailesiyle... Macera ariyorsan devam etIrkçılığın bir akıl hastalığı olduğunu biliyormusun?
Ülkemde mülteci istemiyorum diyenlere ırkçısın demek daha da anormal bir durum bence. Kültürlerimiz bile çok farklı onlarla. Onlar için saçı açık bir kadın bile tecavüz edilebilir kadındır. Bunların taharrus, baca bazi gibi birtakım kültürleri var biraz internette gezinirsen anlarsın ne olduğunu. Ülkemizdeki yobazlar yetmiyormuş gibi birde bunlarla uğraşmak istemiyoruz. İnsancıllık, hümanistlik bir yere kadarIrkçılığın bir akıl hastalığı olduğunu biliyormusun?
10 milyon mülteci asimile olamayıp vatanının bütünlüğünü tehdit edince yine böyle hümanist takılırsın. Dostum bunun acısı 20 30 yıl sonra çıkacak gelecek nesiller kulaklarınızı iyi çınlatır o zamanIrkçılığın bir akıl hastalığı olduğunu biliyormusun?