- 12,050
- 11,506
- 113
Yürüyerek mi 🤣🤣 umut dünyası
yok biliyorum karadağı vs. istemiyor arkadaş belli oturum izninini kullanarak hemen batı avrupa ülkelerine geçip temelli orada kalmaya çalışma amacı var işi zor en iyisi karadağda kalmakoturma ıznı dıyorum turıst vızesı demıyorum kral turıst vızesı 90 gun oturma ıznı 1 sene
Ya öyle diyorsun da şimdi yaşamak istediğin ülkeye ayak bastığın gibi iltica hakkın dogmus oluyor kolay kolay geri gönderemezler yeterki o topraklara ayak basayım gerisi kolayBu tarz basliklara guluyorum.
Okan hoca demisti, herkes bize gelmek istiyor saniyor taraftarlar diye.
Bu da o hesap
Ulen seni kim ne yapsin
Dunyanin en gelismemis egitimlerinden birini aliyorsun
Ingilizce yok bilen de konusamiyor.
Genc Nufus az oldugu icin adamlarda ayak takimi acigi olustugu oluyor.
Onda bile zor sıra gelir bizimkilere..
Neresi antalya dostum 17 yil yasadim daha 4 sene oldu izmire yerleseliDost ben Ukraynalı bir kadınla evlendim. Antalya'ya çağır internetten tanış evlen. Türklere bayılıyorlar zaten. Sayesinde her yere gidersin.
Ben eylülde evlendim,Kasım ayında ankaraya işlemler için gittim. Ocağın ilk haftası finlandiya oturma iznim çıktı.Arkadaşlar malum Avrupa ülkeleri vize istiyor, vize alamadığım için başka bir yol denemek istiyorum
Denemek istediğim yol da Balkan ulkerine gidip ordan bir şekilde Avrupa ülkelerine gitmek istiyom mesela Bosna Hersekten Sırbistan'a kaçak girip ordan da diğer ülkelere gidilebilirmi ? Haritalardan bakınca yuruyerekde sınırlar geçiliyor sanırsam bilen biri aydınlatabilir mi
Okumuş adamın hâli bı baskaDost ben Ukraynalı bir kadınla evlendim. Antalya'ya çağır internetten tanış evlen. Türklere bayılıyorlar zaten. Sayesinde her yere gidersin.
O ülkeleri oy ikbali için leblebi gibi vatandaşlık dağıtan vatan hainleri yönetmiyor dostum. Buçuk geçirmezler. Vatadandaşlığı geçtim kalabilmen bile çok zorArkadaşlar malum Avrupa ülkeleri vize istiyor, vize alamadığım için başka bir yol denemek istiyorum
Denemek istediğim yol da Balkan ulkerine gidip ordan bir şekilde Avrupa ülkelerine gitmek istiyom mesela Bosna Hersekten Sırbistan'a kaçak girip ordan da diğer ülkelere gidilebilirmi ? Haritalardan bakınca yuruyerekde sınırlar geçiliyor sanırsam bilen biri aydınlatabilir mi
Olum o senin yengen yengenNeresi antalya dostum 17 yil yasadim daha 4 sene oldu izmire yerleseli
Evlendigin kişi finlandiyali olduğu için oturma izni alman biraz kolaylaşmış ya bizim pek tipimizde yok ordan birini kendimize asik ettirip evlenmek hayal gibi gözüküyorBen eylülde evlendim,Kasım ayında ankaraya işlemler için gittim. Ocağın ilk haftası finlandiya oturma iznim çıktı.
Çokta uzun bir süreç değil.
Adamlar çalışmıyorsun ve dil kursuna gideceğim diye her ay 900 euro para veriyor.
Turkiyede yaşamın ne kadar zor olduğunu bu şekilde anlamış oldum.
Yunanistan'a pasaportu olan herkes girebilir aslında izmirden feribotla kapı vizesi uygulamasıyla ufak bir ücretlere adalara geciyorsun gerisi kolay zaten ama diğer Avrupa ulkerine gitmek inanılmaz zor ve gerçektende şiddet egilimlilerO ülkeleri oy ikbali için leblebi gibi vatandaşlık dağıtan vatan hainleri yönetmiyor dostum. Buçuk geçirmezler. Vatadandaşlığı geçtim kalabilmen bile çok zor
Türkiyeden Suriyelinin teki ülkemize hakaret ederek Yunanistana girmeye çalışmıştı. Herifi kış ayında donla bıraktılar telefonunu cüzdanını da alıp Türkiyeye geri postaladılar. Şu an kim bilir nerede hangi kızları taciz ediyordur. Bunların kültürüne göre saçı açık kadına tecavüz etmek bile gayri ahlaki değil
Yunan Askerleri Dövdüğü Göçmenleri Yarı Çıplak Halde Geri Gönderiyor
Türkiye-Yunanistan sınırında sıkışan göçmenlerin umutlu bekleyişi 8'inci gününde. İçişleri Bakanı şu ana kadar 142 binden fazla göçmenin Edirne'den Yunanista...onedio.com
Bir kacakciyla anlasman lazim oda çok para 6000 7000 bin Euro istiyor 1 ay önce geldim şuan kamptayim mahkeme olacak sonra insafına kalmış alıp almamaları o kadar kolayda vermiyorlar siyasi dosyan olacak yada başka bir sebep olacakki seni kabul etsinArkadaşlar malum Avrupa ülkeleri vize istiyor, vize alamadığım için başka bir yol denemek istiyorum
aynen her yer Türkiye ya valla adamı vururlarArkadaşlar malum Avrupa ülkeleri vize istiyor, vize alamadığım için başka bir yol denemek istiyorum
Gerçekler severmişHayallerle yaşayanları..
Emin misin. Ben oturma hakkı alabilmek için bile 250.000 euroluk yatırım istiyorlar diye okudum. Avrupaki en ucuz oturma hakkı veren ülke de 40.000 euroluk yatırımla Makedonya yazıyorduYunanistan'a pasaportu olan herkes girebilir aslında izmirden feribotla kapı vizesi uygulamasıyla ufak bir ücretlere adalara geciyorsun gerisi kolay zaten ama diğer Avrupa ulkerine gitmek inanılmaz zor ve gerçektende şiddet egilimliler
dille alakalı bırsey degıl onu ogrenırsın orda turkıyeye gelen turkcemı bılıyor ıngılızce az bucuk bılsın yeterYaş kaç ve dil var mı