- 2,815
- 1,117
- 113
Beyler yurtdışında çalışmak istiyorum. Nasıl iş başvurusu yapılır edilir bilmiyorum. Yurtdışında tanıdığı olan ya da bu işleri bilen biri var mı. Yardımci olacak
Dostum mesleğin nedirBeyler yurtdışında çalışmak istiyorum. Nasıl iş başvurusu yapılır edilir bilmiyorum. Yurtdışında tanıdığı olan ya da bu işleri bilen biri var mı. Yardımci olacak
Yılmazlar İnşaat yaz google israile işçi alımı yapıyor 2800 dolar maaş max 5 sene çalışabiliyosun , bildiğin amele olarak başvur amaBeyler yurtdışında çalışmak istiyorum. Nasıl iş başvurusu yapılır edilir bilmiyorum. Yurtdışında tanıdığı olan ya da bu işleri bilen biri var mı. Yardımci olacak
Biniyorsun uçağın kanadına doğruu amerikaBeyler yurtdışında çalışmak istiyorum. Nasıl iş başvurusu yapılır edilir bilmiyorum. Yurtdışında tanıdığı olan ya da bu işleri bilen biri var mı. Yardımci olacak
Net bilgin var mı firma fix ücreti mi veri yor yoksa mesaileride veriyor mu bagzi firmalar Fox veriyorYılmazlar İnşaat yaz google israile işçi alımı yapıyor 2800 dolar maaş max 5 sene çalışabiliyosun , bildiğin amele olarak başvur ama
Japonyada çalışmak istersen hiroshimada tanıdıklar var söylerim yardımcı olursa olurlar, kimsen yoksa tutunman biraz zor olurBeyler yurtdışında çalışmak istiyorum. Nasıl iş başvurusu yapılır edilir bilmiyorum. Yurtdışında tanıdığı olan ya da bu işleri bilen biri var mı. Yardımci olacak
Net bilgin var mı firma fix ücreti mi veri yor yoksa mesaileride veriyor mu bagzi firmalar Fox veriyor
işi buldun da mesai derdine mi düştünNet bilgin var mı firma fix ücreti mi veri yor yoksa mesaileride veriyor mu bagzi firmalar Fox veriyor
Nerden baksan 10 tane kuzenim gitti , ben memurum aile izin vermiyor gitmeme yoksa durmam yani. Verdikleri maaşı türkiyeden 1. Derece yakınının hesabına yatırıyolar. Orda sadece sana harcırah veriyolar ama sigara dışında masrafın olmuyor konaklama yol yemek vs herşey onlara aitNet bilgin var mı firma fix ücreti mi veri yor yoksa mesaileride veriyor mu bagzi firmalar Fox veriyor
Yılmazlar inşaat miNerden baksan 10 tane kuzenim gitti , ben memurum aile izin vermiyor gitmeme yoksa durmam yani. Verdikleri maaşı türkiyeden 1. Derece yakınının hesabına yatırıyolar. Orda sadece sana harcırah veriyolar ama sigara dışında masrafın olmuyor konaklama yol yemek vs herşey onlara ait
Saglikciyim atama olmadı.Dostum mesleğin nedir
Sen nerde calistin kanka4 yıl yurt dışında çalışmış biri olarak yazıyorum
Yurt dışına gitme amacınız nedir sadece çalışıp para biriktirmek mi yoksa yerleşik hayat kurup çalışmam mi
İkisinin arasındaki fark doğu batı diye ayırt edebiliriz
Aynen dostum reis yılmaz yönetim kurulu başkanı da aynı zamanda muhafazakar yükseliş partisi genel başkanıYılmazlar inşaat mi
Gitmek iste asya ülkelerinde iş cokişi buldun da mesai derdine mi düştün
Değmez o paraya dost 1100 euro az. Ordada harcamaların olur,Ben Tanzayaya gidiyorum Hızlı tren yapılacak oraya aylık 1100 Euro