- 5,304
- 5,525
- 113
Afrika ülkesi kral zaten yaDeğmez o paraya dost 1100 euro az. Ordada harcamaların olur,
Bizim ülkede sürünecegime
Afrika ülkesi kral zaten yaDeğmez o paraya dost 1100 euro az. Ordada harcamaların olur,
Sağlık sektöründe çalışacaksan Avrupa ve amarikaya gideceksin çok zor ama imkansız değil he ne iş olsa yaparım para kazanmak için gideceksen tüm turki devletleri ırak İran Rusya Ukrayna gibi ülkelerde rahat iş bulursun firmalar aracılığıyla gittiğin için sadece pasaport çıkarırsin gerisini şirketler ayarlıyorSaglikciyim atama olmadı.
Özelde iş de bulamadık
Ah be kardesim üzülüyorum gerçekten düştüğümüz durumlara bakAfrika ülkesi kral zaten ya
Bizim ülkede sürünecegime
Bu arada Rusya'da şuan ambargolardan dolayı şirketler sallantıda savaşın bitmesi lazimSağlık sektöründe çalışacaksan Avrupa ve amarikaya gideceksin çok zor ama imkansız değil he ne iş olsa yaparım para kazanmak için gideceksen tüm turki devletleri ırak İran Rusya Ukrayna gibi ülkelerde rahat iş bulursun firmalar aracılığıyla gittiğin için sadece pasaport çıkarırsin gerisini şirketler ayarlıyor
Bu arada ben Türkmenistan'da calistim
Dost Ekim gibi grean kart başvuruları başlayacak çekilişle ona başvur derimBende sağlıkciyim ülkeden kaçmak istiyorum bakalım ing hallediyim
Vlla kral dolar Euro 50 TL oosun bu halka müstahak ülke yol geçen hanı yırtık don gibi sapık Afgan pakistanli geliyor Suriyeliler hergun çocuk bu ülke bitti artıkCumhurbaşkanı 100 k maaş alıyor kendine fakir diyo biz nabalım başkanım ekmek olmuş 4 lira ne yiyip ne içelim
Onlar zaten ülkenin anasını ağlattı hastanelerin doğumhanesi komple suri Afgan PakistanVlla kral dolar Euro 50 TL oosun bu halka müstahak ülke yol geçen hanı yırtık don gibi sapık Afgan pakistanli geliyor Suriyeliler hergun çocuk bu ülke bitti artık
Bir gün düzelecek dost zaten 30 yıl içinde bu sorun çözülmezse dahada çözülmezVlla kral dolar Euro 50 TL oosun bu halka müstahak ülke yol geçen hanı yırtık don gibi sapık Afgan pakistanli geliyor Suriyeliler hergun çocuk bu ülke bitti artık
Neye dostBi ara başvurdum onaylandı para istediler güvenmedim
Hemşire miBende sağlıkciyim ülkeden kaçmak istiyorum bakalım ing hallediyim
Yıkılacak bence az kaldı. Ben bi ara gittim yurtdışına ama farklı bı amaçla keşke kalsaydımVlla kral dolar Euro 50 TL oosun bu halka müstahak ülke yol geçen hanı yırtık don gibi sapık Afgan pakistanli geliyor Suriyeliler hergun çocuk bu ülke bitti artık
30 yıl başkan. Bir ömür eder yaBir gün düzelecek dost zaten 30 yıl içinde bu sorun çözülmezse dahada çözülmez
İsi gidince bulursun yani onemli olan gitmek 🙂🤣Haci araplarin takildigi forumlara bak orada sor net cevap alirsin. Avrupanin her tarafina gidiyorlar kamyon kasasinda tir dorsesinde filan
Yasal yoldan gitmek istiyorum kanka 😂Haci araplarin takildigi forumlara bak orada sor net cevap alirsin. Avrupanin her tarafina gidiyorlar kamyon kasasinda tir dorsesinde filan
Araplar hangi foruma takılıyor 😂😂😂İsi gidince bulursun yani onemli olan gitmek 🙂🤣