Parası olanları yaktı)iyi ki paran yokmuş yoksa ondan da olacakmışsın
Top kapti ha birdeüçlükk içinden çıktı be , yanlış oynadılar o kadar oyuncular açılmışken içeri drive etse rahat sayı bulurdu savunmacısı da kısaydı
son hücumu 3 lüğe gitti sığır81 82 bitti beyler iyi tahmindi parasi olan basmis koymaz kimsye
deplasman topu kenardan sokamadı ev sahibine geçti top seti şutöre 3lük atsın diye kurmuşlar gir içeri faul al 2/1 yaparsın en kötüTop kapti ha birde
Aga sana tavsiyem tek yanlisin banko falan demen bence deki gelebilir oyle dusunuyom oyle konu acsan kimse bisey diyemezdison hücumu 3 lüğe gitti sığır
82 74 ten wona kadar gelmis bak şansizlikdeplasman topu kenardan sokamadı ev sahibine geçti top seti şutöre 3lük atsın diye kurmuşlar gir içeri faul al 2/1 yaparsın en kötü
Adamlar 3k basmış kim karsilayacak zararlarini sana guvenip oynamislarkaybedenler kusura bakmayın
Vay bankooYüz yılın bankosu Cagliari - Inter maçı ilk yarı 1.5 üst
Güvenmeselerdi Allah herkese nefs vermişAdamlar 3k basmış kim karsilayacak zararlarini sana guvenip oynamislar
ben 3 k bas demedim adama demek ki imkanı var ki basmış.Kafasına silah dayamadım.Sen basmadıysan kes sesini otur bakir kardeşAdamlar 3k basmış kim karsilayacak zararlarini sana guvenip oynamislar
Bir daha asrin bankosu diye ortalıga çıkma böyle fıs eder kuyruğu indirir gidersinben 3 k bas demedim adama demek ki imkanı var ki basmış.Kafasına silah dayamadım.Sen basmadıysan kes sesini otur bakir kardeş