Aslan bragagelecek
Aslan bragagelecek
Oynayan arkadaştan 7 bin alda düz 80 bin olsun para dost yapmaz mı öyle bi kıyak2.5 ta gelmiş oynayan arkadaşı tebrik ederim
Yeter ya dostum zaten yarın 35k hastaneye vericemOynayan arkadaştan 7 bin alda düz 80 bin olsun para dost yapmaz mı öyle bi kıyak
rica ederim dostum siz kazaninda en azından bizden aldıklarını sizler almış olursunuz.Sağol dostum
Bugün benden de çok aldılar dostum 35-40 k zarar vardirica ederim dostum siz kazaninda en azından bizden aldıklarını sizler almış olursunuz.
Hadi ya üzüldüm hastane olayı nedir geçmiş olsunBugün benden de çok aldılar dostum 35-40 k zarar vardi
Eşim doğum yapmıştı pazartesi günü kızımı kuveze aldılar yarın çıkacak inşallah bir sıkıntı olmazsa doğum ücreti zaten 15 bin tuttu acıbadem de gerisini bir fatura çıkarmışlar da ne sen sor ne ben söyleyeyimHadi ya üzüldüm hastane olayı nedir geçmiş olsun
Anladım Allah bağışlasın öncelikle, az çok tahmin edebiliyorum. Özel hastane işleri ne yazık ki fena .Allah yardımcın olsun. Kazanmana çok sevindim bu duruma istinaden. Oynama daha lütfen bugün. Hayırlı akşamlar.Eşim doğum yapmıştı pazartesi günü kızımı kuveze aldılar yarın çıkacak inşallah bir sıkıntı olmazsa doğum ücreti zaten 15 bin tuttu acıbadem de gerisini bir fatura çıkarmışlar da ne sen sor ne ben söyleyeyim
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsun daha uğramam zaten şu an 1 TL kayba daha tahammülm yok herkes gibi hayırlı akşamlarAnladım Allah bağışlasın öncelikle, az çok tahmin edebiliyorum. Özel hastane işleri ne yazık ki fena .Allah yardımcın olsun. Kazanmana çok sevindim bu duruma istinaden. Oynama daha lütfen bugün. Hayırlı akşamlar.
Çocuk nasibiyle gelmiş dost yoksa o paralar tutmazdı kımın yeni doğanı olsa şansı açılıyor tesadüf değil analı babalı büyütsün bizde şansı açmak için çocuk yapacaz mecburEşim doğum yapmıştı pazartesi günü kızımı kuveze aldılar yarın çıkacak inşallah bir sıkıntı olmazsa doğum ücreti zaten 15 bin tuttu acıbadem de gerisini bir fatura çıkarmışlar da ne sen sor ne ben söyleyeyim
Allah razı olsun dostum teşekkür ederimÇocuk nasibiyle gelmiş dost yoksa o paralar tutmazdı kımın yeni doğanı olsa şansı açılıyor tesadüf değil analı babalı büyütsün bizde şansı açmak için çocuk yapacaz mecbur
Teşekkür ederim dostumTebrikler dost kazancın daim olsun
Şimdi gördüm hastane işleri varmış geçmiş olsunTeşekkür ederim dostum
Öyle oluyor dostum daha beter oluyo hattaÖzel hastane Aynı sanayi oto tamircisi gibi bir şey yoksa bile şunu verelim şunu yapalım şunu da ekleyelim diyor kol gibi geçiriyor
Teşekkür ederim dostumŞimdi gördüm hastane işleri varmış geçmiş olsun