- 32
- 4
- 8
Ekran atabilir misin21.37 de çekim verdim 23.51 de yatirdilar
Ekran atabilir misin21.37 de çekim verdim 23.51 de yatirdilar
dostum bisey sorucam ben banka havalesi ilecekim talebi verdim iptal edip bakiyeyi 300 e dusurmusler bakiye duzenlemesi yaziyor simdi gene cekim talebi vercem banka havalesi ile ama dusulucek bonus bakiyesi hala 500 gozukuyor nasil hallettin onu sen canli destege baglanip duzelttinmi ?Ödeme yeni geldi arkadaşlar ödeme yapılıyor
2 saat 10 dakikaKaç dk sonra geldi
benim red verdi bakiyeyi 300 e dusurdu tekrar talep vercem ama dusulucek bonus bakiyesi 500 diyo anlamadim biseyAma daha gelmedi
Benimde öyleydi canlı desteğe bağlanmak zor oldu canlı desteğe bağlandım dusurulecek bonusu düzeltiler banka havalesi ile şimdi çekim verebilirsiniz dediler verdim geldidostum bisey sorucam ben banka havalesi ilecekim talebi verdim iptal edip bakiyeyi 300 e dusurmusler bakiye duzenlemesi yaziyor simdi gene cekim talebi vercem banka havalesi ile ama dusulucek bonus bakiyesi hala 500 gozukuyor nasil hallettin onu sen canli destege baglanip duzelttinmi ?
Hesap geçmişinde sadece çekim işlemi gözüküyor hesapa yatırım gözükmüyor banka hesap hareketinde atıyorumEkran atabilir misin
Beyler bana işleminiz onaylandı firma tarafından onay bekleniyor dendi banka tarafındanmi yaniHesap geçmişinde sadece çekim işlemi gözüküyor hesapa yatırım gözükmüyor banka hesap hareketinde atıyorum
Link atsana reisBeyler bana işleminiz onaylandı firma tarafından onay bekleniyor dendi banka tarafındanmi yani
Link atsana reis
saol dostum tesekkurlerBenimde öyleydi canlı desteğe bağlanmak zor oldu canlı desteğe bağlandım dusurulecek bonusu düzeltiler banka havalesi ile şimdi çekim verebilirsiniz dediler verdim geldi
Eklenme falan yok eklense şimdiye eklenirdi bakiye 0 bakiye vermedikleri bile var.Niye bu insanlar böyle hacı 1900 kişi nedir işsiz insan dolu yemin ederim bekleyin otomatik ekleniyormuş işte ne sabırsız insanlarsınız