- 12,020
- 9,717
- 113
😀😀Ben kabullendim zengin olamayacağım
Ama nasıl bi zenginlik
Fakirlik olan da varFakirlik ve zenginlik iki videoda bir biri ile bağlantılı çok güzel kurgu yönetimi yapmışlar helal olsun
HortFakirlik olan da var
Gönül zenginliğiAma nasıl bi zenginlik
Gönül zenginliği
Atm de bu saatte yeni basılan değil yatırılanları bulursun ancak yeni basılan için bankanın matiğini kullanmalısın"Para para para" yazarken bile içim kıpır kıpır oluyor, zevk alıyorum. Sıcak sıcak şimdi ATM den çekip alacam, yeni basilanlardan.
O zaman sabah çekim benAtm de bu saatte yeni basılan değil yatırılanları bulursun ancak yeni basılan için bankanın matiğini kullanmalısın
🧐"Para para para" yazarken bile içim kıpır kıpır oluyor, zevk alıyorum. Sıcak sıcak şimdi ATM den çekip alacam, yeni basilanlardan.
Daha ne olsunzengınlıkte gozum yok be 20 bın borcum var onu kapatsam bıde korona bıtse ısıme baslasam karın tokluguna calıssam bana yeter
Güzel laf tuttum dostHerkes kendi zenginliğinin mimarıdır ...
Bir elimde ekmek bir elimde zeytin ile okudum bunu ve anladım ki ya çok kötü bir mimarım yada benden olsa olsa kalebodur ustası olurHerkes kendi zenginliğinin mimarıdır ...
😳Bir elimde ekmek bir elimde zeytin ile okudum bunu ve anladım ki ya çok kötü bir mimarım yada benden olsa olsa kalebodur ustası olur