- 18,478
- 10,616
- 113
2500 yap 250 çek bonuslari hemen bitirmezler zaten FS lerin betdegeri hakkında kimsede yorum yapmamış düşük betde olabilirKesin bitti diyecekler biz üye olduk ya bonus talep bozuk
2500 yap 250 çek bonuslari hemen bitirmezler zaten FS lerin betdegeri hakkında kimsede yorum yapmamış düşük betde olabilirKesin bitti diyecekler biz üye olduk ya bonus talep bozuk
25 krs kanka gozunu sevim 1 tl vercek halleri yok2500 yap 250 çek bonuslari hemen bitirmezler zaten FS lerin betdegeri hakkında kimsede yorum yapmamış düşük betde olabilir
Hmm jokers jewels oyununun bi değişik versiyonu25 krs kanka gozunu sevim 1 tl vercek halleri yok
Niye dostum 2500 yap çek tabikide 1 TL'den olması lazım siz duruma çok çok alismissiniz25 krs kanka gozunu sevim 1 tl vercek halleri yok
25.krs kanka bonusu aldim belki sana 1 tl den eklerler bak bakalimNiye dostum 2500 yap çek tabikide 1 TL'den olması lazım siz duruma çok çok alismissiniz
Eskidende 20 kurusdan veriliyordu 100 yap cekdi şimdi ne degisdi TL değer mi kazandida 2500 yap oldu
25krs yaziyorum niye anlamakta inat ediyorsunuzKankalar Sorry Diyorum ama demosuna Baktım En düşük Bet değeri 0.05 yani büyük ihtimal 0.05 betten verıcekler 555 spin 😂
Görmedim Kanka Pardon Ben öyle baktım eyvallah 25 kuruş yine iyi 😂25krs yaziyorum niye anlamakta inat ediyorsunuz
Beyler site uzun zamandır bu deneme bonusunu veriyor öğrendim sannetmiyorum ki bitsin o konuda rahat olun canlıya baglanin hemen veriyor ben öyle aldım freeshpin kazanımlarını dilediginiz oyunda kullanabilirsinizSikbet bile cikabilir
Temsilci musait değil yazıyor hacı sana zahmet benim nicki iletir misin BabalarSozunuTutar nickimBeyler site uzun zamandır bu deneme bonusunu veriyor öğrendim sannetmiyorum ki bitsin o konuda rahat olun canlıya baglanin hemen veriyor ben öyle aldım freeshpin kazanımlarını dilediginiz oyunda kullanabilirsiniz
Kardeş ben sitenin editörü değilim ki instgram da gördüm faydam olsun diye payastim elimde olsa eklerdim soyke siyliyim yok cij sira var yoj böyle bi sirun var yaw arkadaşlar afedersiniz de killisini aramayayi bırakın sitenin hiç oaylasim yaomadigi kimsenin bilmedi siteleri paylaşıyorum yatirim şartsız bakın keyfinizeTemsilci musait değil yazıyor hacı sana zahmet benim nicki iletir misin BabalarSozunuTutar nickim
Kanka ekleyene kadar akla kara seçilir bunlar klasik merdiven altı siteler ekleme falan yapmazlar zor eklerler benimkinde 2 saat oldu hala beklemedeDostlar çekim yapan var mı yarım saat oldu çekim vereli düzenleme falan yapılmadı beklemede hala.
Valla öyle kanka yarim saat canlıda sıra bekledim ekleme için. Oynarken ayrı sıkıntı. Zaten 2500 bakiye yapmışım içinden sadece 250 çekip kalanının silinmesi ayrı bir dert. Bir de çekim bekliyoruz.Kanka ekleyene kadar akla kara seçilir bunlar klasik merdiven altı siteler ekleme falan yapmazlar zor eklerler benimkinde 2 saat oldu hala beklemede