@Zingabet Destek kimliğin onaylanması kaç dakika sürüyor
Ekleme sağlandı bol şans
Cumali Bey Hesabınızdan Gir çık yapıp çekim talebi verebilirsiniz.
Tabi Mail adresiniz ve Kullanıcı adınız lütfen@Zingabet Destek knk bir de benimle ilgilene bilir misin
Knk sorun çözüldü mu
Tamam işleme alındı beklemedeyiz bu para tekrar size yatırılacak slot alt yapıyı beğendim bir iki eksik sağlayıcı var ama zamanla tamamlanır diye umuyorum çekim konusunda da yardımcı olursanız sevinirim dediğim gibi tekrar size yatırım yapacağım eğer @Başkan sizi sponsor aldıysa vardır bir bildiğiCumali Bey Hesabınızdan Gir çık yapıp çekim talebi verebilirsiniz.
Evet kimlik onaylandı çekime izin verildi kardeşim şimdi çekim hızına bakacağız ama yeni site çok hızlı olacaklarını zannetmiyorum ama belli de olmaz tabiiKnk sorun çözüldü mu
Sevgili admin White31 kullanici adim spor freebet alabilir miyimTabi Mail adresiniz ve Kullanıcı adınız lütfen
Benim kimlik onaylanmadı halaEvet kimlik onaylandı çekime izin verildi kardeşim şimdi çekim hızına bakacağız ama yeni site çok hızlı olacaklarını zannetmiyorum ama belli de olmaz tabii
İlginiz için teşekkür ederiz.Sağlayıcılarımız en kısa sürede tamamlanacaktır.Tamam işleme alındı beklemedeyiz bu para tekrar size yatırılacak slot alt yapıyı beğendim bir iki eksik sağlayıcı var ama zamanla tamamlanır diye umuyorum çekim konusunda da yardımcı olursanız sevinirim dediğim gibi tekrar size yatırım yapacağım eğer @Başkan sizi sponsor aldıysa vardır bir bildiği Ekli dosyayı görüntüle 154696
@Zingabet Destek ilgileniyor dostum benimkini buradan o hallet di yardımcı olmasını rica et ilgilenirBenim kimlik onaylanmadı hala
Aynen bilgileri verdim zaten cevap bekliyorum adam kaç kişiye yetişmeye çalışıyor ama canlı destek pert şuan@Zingabet Destek ilgileniyor dostum benimkini buradan o hallet di yardımcı olmasını rica et ilgilenir
Dostum 25 değil 20 eklenmiş 5 tlsinde değilim .sonra problem çıkmaz demi.boyle devam ediyorumEkleme sağlandı bol şans
problem çıkmıcaktır devam edebilirsibizDostum 25 değil 20 eklenmiş 5 tlsinde değilim .sonra problem çıkmaz demi.boyle devam ediyorum