- 2,116
- 1,487
- 113
Fazlasını atsaydın kral öğrenci sevaptır 😂
Sene 2017 rekorbette 300 tl çekimiştim 3400 tl yollamışlardı kadın telefonda yalvarıyodu geri atın benden kesilecek diye bende risk birimi kararıyla hesabınız kapatılmıştır dedimBu bir kere başıma geldi 6k çektim 2 kez 6k yollamışlar 3er saat arayla sonra Whatsappdan yazıyorlar geri istiyorlar yollamadım tabi önceki kaybettiklerime sayın dedim kakflalckska
Para çoksa bı destekle bende oyuna katilayim kardeşim banada yolla04:51 de 800 tl.S***C***D*** adlı kişiden para gelmiş.Allah Allah dedim tanımıyorum bile.Ardindan 2 kez 1 er tl gönderip " abi yanlış gönderdim geri gonderirmisin" ve " okul harçlığımı geri gonderirmisin" açıklama mesajı koymuş.
Bende 802 tl olarak geri gönderip tel.numarami da yazdım.
Para çok yada az olduğu için değil sende yanlışlıkla para göndersen bana geri alırsın anında..Para çoksa bı destekle bende oyuna katilayim kardeşim banada yolla
Dolandırıcı5 bin liralık promosyon neden yatmadı diye telefon trafiği yapıyor şu anda.üzerine şirket varmış
Ahaha gerçekten yaşandı mı bu Helal olsun çok güldümSene 2017 rekorbette 300 tl çekimiştim 3400 tl yollamışlardı kadın telefonda yalvarıyodu geri atın benden kesilecek diye bende risk birimi kararıyla hesabınız kapatılmıştır dedim
Valla yaşandı akşam arkadaşa gidecektim yolda bi baktım paparanın o eski sesi şıkırt bi baktım 3400 yazıyor az kalsın kaza yapıyodum heyecandan 🤣🤣Ahaha gerçekten yaşandı mı bu Helal olsun çok güldüm
Bayadir paparamiz yok yeni sesini merak ettim şimdiValla yaşandı akşam arkadaşa gidecektim yolda bi baktım paparanın o eski sesi şıkırt bi baktım 3400 yazıyor az kalsın kaza yapıyodum heyecandan 🤣🤣
Bende de restbette 5000 lira yapmıştım kasayı sene 2019 , havaleyle çekim verdim iki kere 5000 geldi, sürekli aradilar aradılar açmadım,siteye de bidaha girmedim hiç 😅😅Valla yaşandı akşam arkadaşa gidecektim yolda bi baktım paparanın o eski sesi şıkırt bi baktım 3400 yazıyor az kalsın kaza yapıyodum heyecandan 🤣🤣
Dediğin yıllarda restbet betvole bana da defalarca iki kez gönderdi çekimi arayp isteyen de olmadı yatırım çekime devam ettim o dönemler pronette bir problem vardı galiba çok kişi yaşamıştırBende de restbette 5000 lira yapmıştım kasayı sene 2019 , havaleyle çekim verdim iki kere 5000 geldi, sürekli aradilar aradılar açmadım,siteye de bidaha girmedim hiç 😅😅
Hangi yöntemleBir tane site var, adı lazım değil baş harfi betgaranti.
Bana ara sıra çekimlerimi çift çift gönderiyor)
Bir değil iki değil üç değil, sık sık yapıyor bunu ve farkına varmıyorlar)
Yöntem farketmiyor, payfix papara havale hepsinde de yapıyorlar bu hatayı.Hangi yöntemle
bi bize denk gelmez bu. daima oynarım betgaranti ve betpark tan.Yöntem farketmiyor, payfix papara havale hepsinde de yapıyorlar bu hatayı.
Hatta bazen parayı gönderip bakiyeyi düşmeyi unutuyorlar. Biraz çevirip tekrar çekim veriyorsun yine geliyor
Son 3 ayda en az 6-7 kere böyle fazladan para gönderdiler