- 14,087
- 8,633
- 113
O değilde vakifbank hala dönmedi bana
TARİHE Bİ BAKSANA KARŞILAŞTIRALIM BENİMKİYLE AYNIMI ÖDEME TARİHİ İLK TAKSİTİNO değilde vakifbank hala dönmedi bana
Daha yeni başvurdum tarih falan yazmıyorZİRAATTEN BAŞVURU DURUMUNDA İLK TAKSİT TARİHİ KAÇI YAZIYOR Bİ BAKSANA ŞİMDİ
Başvuru yeni yapıldı sen önceden yaptiysan tarih yazar bende yazmıyor senin ne oldukiTARİHE Bİ BAKSANA KARŞILAŞTIRALIM BENİMKİYLE AYNIMI ÖDEME TARİHİ İLK TAKSİTİN
Teşekkürler umutlarimiz arttı sayendeBaşvuru yeni yapıldı sen önceden yaptiysan tarih yazar bende yazmıyor senin ne olduki
BURAYA DEĞİL SAYFANIN EN BAŞINDA İLK MESAJ VOLKANIN LİNKİNE TIKLAYACAN ORDAN TAKİP EDECEN BURASI DEĞİLDaha yeni başvurdum tarih falan yazmıyor
Inşallah herkese verilirTeşekkürler umutlarimiz arttı sayende
BENCE ONAYLANACAK YA 3DE OLSA BANA ÖYLE GELİYORTeşekkürler umutlarimiz arttı sayende
Bakayım ama sonuç değişmezBURAYA DEĞİL SAYFANIN EN BAŞINDA İLK MESAJ VOLKANIN LİNKİNE TIKLAYACAN ORDAN TAKİP EDECEN BURASI DEĞİL
Dene kardeşim zahmet olmazsaBakayım ama sonuç değişmez
Bİ BAK BAKALIM İLK TAKSİT ÖDEME TARİHİ NE ÇIKACAK BENİMKİYLE AYNIMI MERAK ETTİMBakayım ama sonuç değişmez
BENDE 13-11-2020 YAZIYOR İLK ÖDEME TARİHİDene kardeşim zahmet olmazsa
Bende de aynı... acaba diyorum ki sistem otomatik olarak sorgulama tarihinden 6 ay sonrasını mı hesaplıyor?BENDE 13-11-2020 YAZIYOR İLK ÖDEME TARİHİ
Sonuç aynı kardeşim linkler bile aynı benim umudum yokBİ BAK BAKALIM İLK TAKSİT ÖDEME TARİHİ NE ÇIKACAK BENİMKİYLE AYNIMI MERAK ETTİM
Onaylandı demeden umutlanma benceBende de aynı... acaba diyorum ki sistem otomatik olarak sorgulama tarihinden 6 ay sonrasını mı hesaplıyor?
Bİ HAFTA FELAN OLUYOR BAŞVURALI BENİM. BAKALIM ARKADAŞ ŞİMDİ BAŞVURDU ONADAMI AYNI TARİH VERİLMİŞBende de aynı... acaba diyorum ki sistem otomatik olarak sorgulama tarihinden 6 ay sonrasını mı hesaplıyor?
BAKSANA SENİ BEKLİYORUZ TARİHLERİ KARŞILAŞTIRACAZOnaylandı demeden umutlanma bence
KARDEİM BEN ANLATAMADIM ARKADAŞA HERALDE BİDE SEN ANLAT SEN ANLADIN BENİBende de aynı... acaba diyorum ki sistem otomatik olarak sorgulama tarihinden 6 ay sonrasını mı hesaplıyor?
Tırstı herhalde bilgilerini alacaksın diye falanKARDEİM BEN ANLATAMADIM ARKADAŞA HERALDE BİDE SEN ANLAT SEN ANLADIN BENİ
ben 2 sinde başvurdum bende de 13 yazıyor bugün onaylanabilirKARDEİM BEN ANLATAMADIM ARKADAŞA HERALDE BİDE SEN ANLAT SEN ANLADIN BENİ