Abi hesabım yok kartısz ıslemlerden oluyomus zaten genellıklehesabın varsa gecer ozaaman
Abi hesabım yok kartısz ıslemlerden oluyomus zaten genellıklehesabın varsa gecer ozaaman
Su atmden ceken aradaslar bizi bi aydınlatsın bakalım beklıyelımAbi hesabım yok kartısz ıslemlerden oluyomus zaten genellıkle
Aynnn abı bnde onları bklıyorum zatenSu atmden ceken aradaslar bizi bi aydınlatsın bakalım beklıyelım
Su atmden ceken aradaslar bizi bi aydınlatsın bakalım beklıyelım
yok yazmadı hesap yok nereye gecıcek kı atmden kartıs ceken arkadaslar vardı burada onlar bı anlatsa neyapacagımızı [/QUOTE
senin ne zman sonuçlandı kardeşim şimdimi
kafayı yememek elde değil halkbanka 10 günden fazla oluyor ziraat kaç gün oldu vakıf öyle duruyor daha ne kadar bekleyecez bilmiyorum kafayı yedik yarım saattte bir ziraat mobile giriyorumHalen bekliyoruz kardeşim sende de cevap yok dimi
alakası yok dostum mermur olmanın ne mumurlar ayın 1 den beri bekliyorArkadaşlar benim bir günde onaylandı icram var sicilim kötü ama şöyle bir avantajım varvar memurum brütüm 6800 ondan heralde onaylandı hemen
Kardeş senin onaylanmıştı sanırım güle güle harcaalakası yok dostum mermur olmanın ne mumurlar ayın 1 den beri bekliyor
yok benim degil dayımın onaylanmıstı ben hala beklıyorum 1 den beriKardeş senin onaylanmıştı sanırım güle güle harca
Buyur ziraat orada Cezaevleri senin gibi erkeklık yapanlarla doluGülme gardaş haberde gorecen ayın 20 sine kadar sonuclanmazsa ziraat bankasina silahlı saldırı diye
10 undan sonra basvurup alan cok kısıvar kredıyı arkadasımBdddk yi daha yeni aradim dedim ayin 1 inden beri onaylanmadi nolacak dedim ihtiyacimiz var benden sonra basvuranlar aldi dedim kredi derecelendirme kurulu 1 nisan ve 10 nisan arasi olan başvuralari topladi diyor en kisa surede dönüs olacak dedi dedim zor durumdayiz işsisiz felan anliyorum dedi bizde bankalarla iletişim halindeyiz dedi bakalim inşallah donerler arkadaşlar...