- 1,870
- 845
- 113
Rica ederimDeneyeyim teşekkür ederim
Rica ederimDeneyeyim teşekkür ederim
Güzel kardeşim,,çok ama çok Hatiri sayılır bir maaş alıyorsun,,vallahi yazık edersin bu illeti bırakmazsan,,bak yuva kuracakmissin gel mis gibi maaşına ve Allah a güven bırak bu işleri,,elin kizinida yakma....Abi çok haklısın ama şöyle düşün evim yok arabam yok düğün yapmak 1 milyon birikim yok yani kredi kartsız bir şey olmuyor şimdiki gebçlerin işi zor
Yok hocam işe başladığımdan beri çok az oynuyorum boqçlarımı kapattım son rollingde dağıtımda yaptımGüzel kardeşim,,çok ama çok Hatiri sayılır bir maaş alıyorsun,,vallahi yazık edersin bu illeti bırakmazsan,,bak yuva kuracakmissin gel mis gibi maaşına ve Allah a güven bırak bu işleri,,elin kizinida yakma....
Mutluluklar dilerim şimdiden...Hayırli geceler
Etiketin gelmedi )) şaka bir yanaYok hocam işe başladığımdan beri çok az oynuyorum boqçlarımı kapattım son rollingde dağıtımda yaptım
Çıkmaz 2 ay başvuru yapma ondan sonra deneArkadaşlar yeni işe başladım aylık kazancım 100 bin ziraatten maaşımı alıyorum ama şöyle bir duroum var kredi puanım 980 ödemeler düzensiz ve çok başvuru yapmışım ziraat ek hesap açmıyor kredi kartı yükseltmşyot toplam 50 k kredi kartım var işe yeni başladım başka bankaya gitsem çıkar mı
Aynn suvatcigim risk brimi100k aliyosan kullanmasanda olur gibi dostt