- 43,551
- 47,345
- 113
Sen bjk taşı dersen biride benim gibi öcü der morelin bozulur dostum isimleri tam yazİyi olur dostluk kazanır kim alırsa alsın
Sen bjk taşı dersen biride benim gibi öcü der morelin bozulur dostum isimleri tam yazİyi olur dostluk kazanır kim alırsa alsın
Dün akşam goremedik seni dost umarım iyisindir 😂GS li olarak Trabzonspor kazanır.
Biriside çıkar öcünün devamını getirir altında kalır ezilirsin.Sen bjk taşı dersen biride benim gibi öcü der morelin bozulur dostum isimleri tam yaz
Daha öyle bir delikanlı çıkmadı dahaBiriside çıkar öcünün devamını getirir altında kalır ezilirsin.
Kafalar bi milyonAnkaragücü besiktasa ters geliyor kesinlikle turu geçen taraf Ankara temsilcisi olacaktır. Kupayı da Trabzon kazanır
Bana denk gelmedin çünkü.Daha öyle bir delikanlı çıkmadı daha
Tık tık tıkDaha öyle bir delikanlı çıkmadı daha
Ankaragücü kupayı alırAnkaragücü besiktasa ters geliyor kesinlikle turu geçen taraf Ankara temsilcisi olacaktır. Kupayı da Trabzon kazanır
Yahu bak işiniBana denk gelmedin çünkü.
Sen salça oldun sen işine bak. Klavye delikanlılığını bırak realde karşıma çık çıkamıyosan boş boş yorum yapmaYahu bak işini
taş lı falan yazan sensın bılader bız sana bısey demedık klavye delıkanlılıgıda yaptıgımız yok sen oyle taslı falan yazarsan bızde öcü yazarız sana uzatma daha bak ısıne yahu her muhabbette ankaralılar ankaraya cagırıyorsunuz bırınızde geleyım demıyonuz aw bak ısıne hadiSen salça oldun sen işine bak. Klavye delikanlılığını bırak realde karşıma çık çıkamıyosan boş boş yorum yapma
Ankaragücü yanina Ukrayna bayrağı ne alakaSen salça oldun sen işine bak. Klavye delikanlılığını bırak realde karşıma çık çıkamıyosan boş boş yorum yapma
Tık tık tık
Tık tık tık
İtin köpeğin ayağına niye gidelim? Biz başlatsak biz gideriz ama sen başlatırsan geleceksin gelemiyosan gider yapmayacaksın. O küfürü sana yediririm adam gibi konuş konuşmayacaksan bizim küfür dağarcığımız daha geniş emin olabilirsin hayal gücünün alanayacağı küfürleri duyarsıntaş lı falan yazan sensın bılader bız sana bısey demedık klavye delıkanlılıgıda yaptıgımız yok sen oyle taslı falan yazarsan bızde öcü yazarız sana uzatma daha bak ısıne yahu her muhabbette ankaralılar ankaraya cagırıyorsunuz bırınızde geleyım demıyonuz aw bak ısıne hadi