- 3,859
- 2,866
- 113
Hemen haytap ile iletişime geç. En kısa sürede gelirler yanına kurtarırlar köpeği. Allah razı olsun şimdiden. İnşaallah seninde işin gücün rast giderSelamın aleyküm beyler harabe bir yerde bağlanmış yetişkin bir köpek buldum bağlayıp terk etmişler ne yapabiliriz haber verebileceğimiz birileri var mıdır? Konum İzmir.
Manavkuyu Osmangazi arasında bir yer dostHangi ilçe dost?
Araştırıyorum hemen dost inşallah hepimizin işi rast gider, herhangi bir gelirim yok dışarda 3 kediye mama veriyorum her gün Allah karşıma bu köpeği çıkardı 2 gün önceHemen haytap ile iletişime geç. En kısa sürede gelirler yanına kurtarırlar köpeği. Allah razı olsun şimdiden. İnşaallah seninde işin gücün rast gider
Dostum belediyenin yeri bu paylaştığım adres ve tel ama pazartesi ancak ulaşabilirsin.Manavkuyu Osmangazi arasında bir yer dost
Dost bende izmirdeyim belediyeyi ara dicem de onlara ulasamazsin ama 112 veya başka bi kurumu ara onlar sana bi kurum nunarasi mutlaka verirManavkuyu Osmangazi arasında bir yer dost
Dostum belediyenin yeri bu paylaştığım adres ve tel ama pazartesi ancak ulaşabilirsin.
Adres: Yamanlar, 7355. Sk. No:211, 35510 Bayraklı/İzmir
Telefon: (0232) 371 66 82
Dostlar belediye ve haytap ikisi de barınağa yollar orası daha kötü değil mi?Hemen haytap ile iletişime geç. En kısa sürede gelirler yanına kurtarırlar köpeği. Allah razı olsun şimdiden. İnşaallah seninde işin gücün rast gider
Yok be kardeşim neden kötü olsun ordada bakıyorlar merak etmeDostlar belediye ve haytap ikisi de barınağa yollar orası daha kötü değil mi?
En azından ilgilenen birisi olur dostum ya. Baksana o hayvandan daha aşağılık olanlar bağlayıpta bir de bırakmışlar hayvanı orada bu havalarda.Dostlar belediye ve haytap ikisi de barınağa yollar orası daha kötü değil mi?
Kanka barınak ve belediye veterinerleri çok sıkıntı yerler iyice araştırmak lazım daha önce götürdüğüm bir kediyi bayılttilar meselaYok be kardeşim neden kötü olsun ordada bakıyorlar merak etme
Dmden bir arkadaş bağımsız yardım eden bir Instagram sayfası attı adı pawguard tam olarak aradığım şey yazdım inşallah yardımcı olurlarEn azından ilgilenen birisi olur dostum ya. Baksana o hayvandan daha aşağılık olanlar bağlayıpta bir de bırakmışlar hayvanı orada bu havalarda.
öyle bi yer bulursan tabi güzel olur. umarım dönerler.Dmden bir arkadaş bağımsız yardım eden bir Instagram sayfası attı adı pawguard tam olarak aradığım şey yazdım inşallah yardımcı olurlar
İnşallah kanka yazarım burdan gelişme olursa belki merak eden olur gidişatıyeni kanun çıkarttılar ya bakanlar üzerinden kayıt yapılacak diye şimdi böyle hain şerefsizler hayvanları kayıt ettirmiyor, sokağa bırakıp kaçıyorlar. geçenlerde Bursa'da bi haber çıktı TVde böyle bırakmışlar millete saldırmış, yetkililer mutlaka bize haber verin diye uyarı yaptılar kanka. o yüzden ilgilenirler diye düşünüyorum.
Bilgilendir kanka iyi olur.İnşallah kanka yazarım burdan gelişme olursa belki merak eden olur gidişatı
https://www.kurtaranev.org/ Hemen ilgilenirler. Barınaktan daha iyi.Selamın aleyküm beyler harabe bir yerde bağlanmış yetişkin bir köpek buldum bağlayıp terk etmişler ne yapabiliriz haber verebileceğimiz birileri var mıdır? Konum İzmir.Ekli dosyayı görüntüle 203826
Çok sağ ol dost bunlara da yazayım hemenhttps://www.kurtaranev.org/ Hemen ilgilenirler. Barınaktan daha iyi.
Bu yasaklı ırklar için barınaklar bir nevi ölüm kampı gibi.