Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zor Durumdaki Hayvana Yardım

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Hangi ilçe dost?

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,612
1,686
113
Selamın aleyküm beyler harabe bir yerde bağlanmış yetişkin bir köpek buldum bağlayıp terk etmişler ne yapabiliriz haber verebileceğimiz birileri var mıdır? Konum İzmir.
Hemen haytap ile iletişime geç. En kısa sürede gelirler yanına kurtarırlar köpeği. Allah razı olsun şimdiden. İnşaallah seninde işin gücün rast gider

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,859
2,866
113
Hemen haytap ile iletişime geç. En kısa sürede gelirler yanına kurtarırlar köpeği. Allah razı olsun şimdiden. İnşaallah seninde işin gücün rast gider
Araştırıyorum hemen dost inşallah hepimizin işi rast gider, herhangi bir gelirim yok dışarda 3 kediye mama veriyorum her gün Allah karşıma bu köpeği çıkardı 2 gün önce

abdulhamit36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,342
438
83
helal olsun forumda bu tarz duyarlılıklar çok güzel

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,859
2,866
113
Dostum belediyenin yeri bu paylaştığım adres ve tel ama pazartesi ancak ulaşabilirsin.

Adres: Yamanlar, 7355. Sk. No:211, 35510 Bayraklı/İzmir
Telefon: (0232) 371 66 82
Dostlar belediye ve haytap ikisi de barınağa yollar orası daha kötü değil mi?

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Dostlar belediye ve haytap ikisi de barınağa yollar orası daha kötü değil mi?
En azından ilgilenen birisi olur dostum ya. Baksana o hayvandan daha aşağılık olanlar bağlayıpta bir de bırakmışlar hayvanı orada bu havalarda.

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,859
2,866
113
En azından ilgilenen birisi olur dostum ya. Baksana o hayvandan daha aşağılık olanlar bağlayıpta bir de bırakmışlar hayvanı orada bu havalarda.
Dmden bir arkadaş bağımsız yardım eden bir Instagram sayfası attı adı pawguard tam olarak aradığım şey yazdım inşallah yardımcı olurlar

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
yeni kanun çıkarttılar ya bakanlar üzerinden kayıt yapılacak diye şimdi böyle hain şerefsizler hayvanları kayıt ettirmiyor, sokağa bırakıp kaçıyorlar. geçenlerde Bursa'da bi haber çıktı TVde böyle bırakmışlar millete saldırmış, yetkililer mutlaka bize haber verin diye uyarı yaptılar kanka. o yüzden ilgilenirler diye düşünüyorum.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Dmden bir arkadaş bağımsız yardım eden bir Instagram sayfası attı adı pawguard tam olarak aradığım şey yazdım inşallah yardımcı olurlar
öyle bi yer bulursan tabi güzel olur. umarım dönerler.

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,859
2,866
113
yeni kanun çıkarttılar ya bakanlar üzerinden kayıt yapılacak diye şimdi böyle hain şerefsizler hayvanları kayıt ettirmiyor, sokağa bırakıp kaçıyorlar. geçenlerde Bursa'da bi haber çıktı TVde böyle bırakmışlar millete saldırmış, yetkililer mutlaka bize haber verin diye uyarı yaptılar kanka. o yüzden ilgilenirler diye düşünüyorum.
İnşallah kanka yazarım burdan gelişme olursa belki merak eden olur gidişatı

mertmuglali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
107
33
28

Scarface067

🥀🥀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,662
1,767
113
Valla böyle düşünmen çok güzel keşke hepimiz böyle ilgili olabilsek Allah senden razı olsun kardeşim